Çorum İş İlanları

Şehir: Çorum
Çorum / Merkez AssisTT

Türkiye’nin en büyük çağrı merkezlerinden biri olan AssisTT A.Ş. bünyesinde, Çorum lokasyonumuzda, “Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi' pozisyonunda çalışacak takım arkadaşları aramaktayız. Diksiyonu düzgün, En az lise mezunu, 18-35 yaşları arasında, Telefonda etk..

Çorum / Merkez Turkcell Global Bilgi

Genel Nitelikler En az Lise, tercihen Önlisans ve Lisans mezunu Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek Telefonda etkin iletişim kurabilen Düzgün bir diksiyona ve uygun bir ses tonuna sahip Bilgisayar kullanabilen ..

Çorum / Merkez Turkcell Global Bilgi

Genel Nitelikler: Minimum lise tercihen önlisans mezunu veya üniversite mezunu Tercihen telefonda satış konusunda en az 1 yıl deneyimli ya da aktif satış deneyimine sahip Telefonda iletişim ve ikna becerisi gelişmiş Müşteri ve hedef odaklı çalışabilen..

En az ortaöğretim mezunu İşinde titiz,hijyen kurallarını iyi bilen, Hizmet bilincinde olan ve yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, Dinamik,güleryüzlü,Kurum çalışanları ile iyi iletişim sağlayacak. Bayan,Temizlik görevlisi alınacaktır...

Çorum / Tümü SHELL PETROL A.Ş

Shell istasyonlarında ön sahada ve markette iş yapış şekli ve içeriğiyle rol model olmak Perakende Satışlar Eğitim Departmanı tarafından hazırlanan ve planlanan eğitimlerin, Shell çalışanlarına ve istasyon çalışanlarınına (bayii, istasyon yöneticisi ve personeli) sınıf ve saha eğitimleri olarak ve..

Zincir mağazalarımızda küçük ev aletleri reyonumuzda görevlendirmek üzere satış deneyimi mevcut,beyaz eşya ve dayanıklı tüketim ürünleri satışında çalışmış ,ikili ilişkileri kuvvetli bayan satış danışmanları aranmaktadır. • Çorum esme • Çorum soylu avm maaş +..

Çorum / Merkez Hat Döner

Gıda sektöründe çalışacak yarı veya tam zamanlı bay bayan komi ve garson alınacaktır...

Pazarlama ve tanıtım konusunda deneyimli aktif, enerjik, ekip ve takım çalışmasına yatkın, diksiyonu düzgün, kariyer hedefi olan Terme, Çarşamba, Samsun Merkez, Atakum İlçesi, Bafra ve Çorum da ikamet eden bay bayan pazarlama elemanı aranmaktadır...

Çorum / Tümü Gratis

İş Açıklaması Çorum'da yeni açılacak olan mağazamızda görevlendirilmek üzere, Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapacak, Müşterileri mevcut kampanyalar hakkında bilgilendirerek satış sürecini bu yönde ilerletecek, Mağazanın genel ..

Çorum / Tümü Gratis

İş Açıklaması Çorum'da yeni açılacak olan mağazamızda görevlendirilmek üzere, Mağazasının tüm operasyonel süreçlerini eksiksiz yönetecek, ekip üyelerini motive edip, kişisel gelişimlerini destekleyecek, satış performansının artırılması yönündeki çalışmaları etkin bir..