Denizli Eleman İş İlanları

Şehir: Denizli Pozisyon: Eleman
Denizli / Merkez Moy Havlu

Şirketimizin Paketleme Bölümüne; Havlu Paketleme İşinden Anlayan Bayan Elemanlar Alınacaktır. Çalışma Saatleri: Hafta İçi : 08:00 - 18:00 Cumartesi : 08:00 - 15:00 Hafta Tatili: Pazar Mesai : Yok Tüm Sosyal Haklar Mevcuttur. İş Y..

Denizli / Merkez Erşafak Gıda Ltd Şti

Erşafak markette Lise mezunu manav, şarkuteri ve çeşitli reyonlarda çalıştırılmak üzere personel alınacaktır.sadece online başvurular kabul edilecektir...

Denizli / Merkez Erşafak Gıda Ltd Şti

Denizli sebze ve meyve halinde gece gelen müşterilerin malzeme yüklemelerini kontrol etme, kamyonetle ürünlerin sevkiyatını yapma gibi işleri yapacak şoför alınacaktır. Çalışma saatleri saat 03:00 -14:00 arasındadır. B sınıfı ehliyet ve src belgesi gerekmektedir. Src belgesi yaz ayına kadar alınabil..

Denizli / Merkez Metin İnşaat

MOTORLU ELEMAN inşaat - emlak - müteahhitlik ofisimize iyi motor kullanan eleman aranıyor  35 yaş ve altı  Ehlıyeti olup gerçekten iyi araba kullanabilen / motor kullanmasını bilen ehliyeti olan  Bilgisayar ofis programları ve internet konusunda tecrubeli Denizlide i..

Denizli / Merkez Metin İnşaat

inşaat - emlak - muteahıtlık ofisimize ıyı motor kulanan eleman aranıyor  35 yas ve altı  Ehlıyetı olup gercekten ıyı araba kullanabılen / motor kullanmasını bılen ehlıyetı olan  Bılgısayar ofıs programları ve Internet konusunda tecrubelı Denızlıde ıkamet eden denızlı ve c..

Denizli / Merkez Altan Elektrik-Bilgisayar

Data ve Network Ag Alt yapıları yapan firmamızda bizim ile beraber çalışacak, Yeniliklere açık,Ekip çalışmasına uyumlu,Arkadaşlar arıyoruz...

TEKSTİL DE DAHA ÖNCE ÇALIŞMIŞ. HAVLU VE BORNOZ DİKİMİNDE DENEYİMLİ. BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANIYORDUR. TÜM SOSYAL HAKLAR MEVCUTTUR. SERVİS+SSK+YEMEK..

Denizli Domino's pizza bünyesinde yetiştirilmek üzere mutfak personeli alınacaktır Dünya genelinde hızla büyüyen ve gıda sektöründe 1 numara olan Domino's Pizza Denizli şubelerinde çalışacak A/2 sürücü belgesi olan moto kurye alınacaktır. çamlık domino's şubesi : 02582122..

Denizli / Merkez Berk Petrol Ürünleri

ULUSLAR ARASI ŞİRKETLERİN EGE BÖLGE DİSTİRİBİTÖRLÜĞÜNÜ YAPAN FİRMAMIZA TAKIM ÇALIŞMASINA UYUMLU ÖN MUHASEBE SORUMLUSU ARANMAKTADIR..

Plastik poşet imalatında çalıştırılmak üzere Vasıflı-vasıfsız bay-bayan elemanlar alınacaktır...