Denizli Eleman İş İlanları

Şehir: Denizli Pozisyon: Eleman

İş TanımıDanışmanlığını yürütmekte olduğumuz gıda sektöründe faaliyet gösteren Müşteri Firmamız adına Elektrik Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.   Elektrik mühendisi tarafından hazırlanan plana göre; İşletmede yapılacak elektr..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Türkiye’nin lider  kamu bankalarından birinin satış ekibinde görevlendirilmek üzere adaylar aranmaktadır.Aranan Nitelikler.Bay /Bayan, .18-28 yaşları arasında, .Kredi kartı satışı..

Denizli / Tümü Wmc Guerilla

İş TanımıTürkiye’nin önde gelen bankalarından birine merchandising hizmeti veren sektöründe lider firmamızın  saha ekibinde görevlendirilmek üzere;     Tahsis edilecek araçlarla, belirli rut planı doğrultusunda sor..

İş TanımıYurtiçi şantiyelerimizde görevlendirilmek üzere iş makineleri bakımı ve tamirinden anlayan usta ve usta yardımcıları işe alınacaktır...

İş Tanımıİletişim ağ problemlerini belirleyecek, giderecek, periyodik bakımlarını gerçekleştirecek, kişisel bilgisayar, yazıcı gibi son kullanıcı donanımlarının arızalarını belirleyecek ve giderecek, periyodik bakımlarını gerçekleştirecek, kullanıcılar tarafından bildirilen p..

İş TanımıDenizli'de bulunan DOĞTAŞ mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması,Arana..

Denizli / Tümü Yüksekçıta Okulları

İş TanımıDenizlide bünyesinde Anaokulu,İlkokul,Ortaokul ve Anadolu Lisesi ile hizmet veren Yüksekçıta Okulları büyüyen organizasyon yapısı içinde, 2016 – 2017 Eğitim Öğretim yılı için okulumuzda görevlendirmek üzere;   Okul Öncesi..

İş TanımıRol ve Sorumluluklar;   Koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlar ve hizmet odaklı çalışır, Aktivasyon işlemlerini doğru, eksiksiz ve zamanında gerçekleştirir ve ilgili yerlere raporlanmasını yapar,..

İş TanımıMudo’da değişim başladı! 1964 yılında Beyoğlu Fitaş Pasajı’nda 12 metrekarelik bir dükkanda başlayan maceramıza 52. yılımızda, Türkiye’nin 26 ilinde 1800’ü aşkın çalışanımız ve 100.000 m²’nin üzerinde satış ..

İş TanımıDenizli' de değişik mağazalarda  görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklerde Et Hazırlık Görevlileri (Kasaplar)aramaktayız ;İşin Tanımı:-Kırmızı et ürünlerini işlemek,hazırlamak (Pirzola,kuşbaşı,biftek, vs.)-Et ürünlerini tezgahta hijyen ..