Denizli Eleman İş İlanları

Şehir: Denizli Pozisyon: Eleman
Denizli / Merkez Ege Yalıtım

EGEMAX İNŞAAT LOZAN CD si OFİSİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE BAYAN OFİS ELEMANI ARIYORUZ. MAAŞ SSK YEMEK VE PRİM ...

Denizli / Merkez Pide Dunyasi

Restaurantımıza temizlik elemanı aramaktayız. Disiplinli ,temiz, sorumluluk sahibi ekip arkadaşı arıyoruz...

Denizli / Merkez Artem System Teknoloji

Erkek adaylar için askerliğini yapmış, 2 yıl ve üzeri iş tecrübesine sahip, Bilgisayar ve Alarm Kamera Güvenlik Sistemleri konularında bilgili, 25-45 yaş arası , 1-) Müşteri Temsilcileri ; Müşteri odaklı, etkin iletişim becerilerine sahip ve takım çalışmasına yatkın..

Denizli / Merkez Zimek Makina

Mermer Makinesi Üretimi Yapan Firmamızda Çalıştırılmak Üzere ELEKTRİK MONTAJ ELEMANI alınacaktır... İŞİN NİTELİĞİ * Endüstri Meslek Lisesi Mezunu (EML), *Askerliğini Tamamlamış, *Tercihen En Az 2 Yıl Tecrübeli, *Pano Yapımından Anlayan, *Ekip Çalışm..

İş Tanımı Firmamızda tekstil makineleri mermer makineleri imalatı yapılmaktadır.Tüm sosyal haklar mevcuttur. Aranan Nitelikler İşini seven, İşini iyi yapan, Makina imalatından anlayan elemanlar ve kaynakçılar aranmaktadır...

Denizli / Acıpayam Özel Turkuaz Sağlık Hizmetleri

başvurular CV ile yapılacaktır. İhale ve internet satışından anlayan ayrıca ofis progragramlarına (world, excel) hakim, takım çalışmasına yatkın, kendini geliştirmek isteyen, çalışma arkadaşları arıyoruz. Gerekli görülürse lojman tahsis edilecektir...

Biz toplumu daha güvenli hale getirmek istiyoruz. Ya siz? Securitas’ta, bizim önemli bir misyonumuz var. Her gün, dünyanın her yerinde günün kahramanları olan çalışanlarımız insanların daha güvende hissetmelerini sağlıyorlar. Takımımıza katılmak üzere; Ege Bölge Müdür..

Denizli / Merkez ebebek

GENEL NİTELİKLER ebebek'in Denizli Teraspark Avm'de bulunan mağazasında görevlendirilmek üzere 'Part Time Satış Danışmanları' arıyoruz. En az lise mezunu,üniversite öğrencisi Tercihen perakende mağazacılık sektöründe deneyimli, Nezaket ve zarafet kurallarını be..

Denizli / Merkez Berk Petrol Ürünleri

ULUSLAR ARASI ŞİRKETLERİN EGE BÖLGE DİSTİRİBİTÖRLÜĞÜNÜ YAPAN FİRMAMIZA TAKIM ÇALIŞMASINA UYUMLU ÖN MUHASEBE SORUMLUSU ARANMAKTADIR..

İş TanımıTarım Sektöründe Faaliyet Gösteren Firmamıza Adana, Hatay, Diyarbakır, Urfa ve Ege Bölgesinde istihdam edilmek üzere Ziraat Mühendisleri alınacaktır.Aranan Nitelikler•             Ziraat Fakültesi (Tarla Bitkileri Bölümü) mezunu,..