Denizli Eleman İş İlanları

Şehir: Denizli Pozisyon: Eleman
Denizli / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Yabancı Dil Kursları DENİZLİ Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler- Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Dili ve Edebiyatı böl..

Denizli / Tümü AMERİKAN KÜLTÜR A.Ş

İş TanımıDENİZLİ Amerikan Kültür Dil Okulları temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere EĞİTİM DANIŞMANI alınacaktır.Aranan Nitelikler En az lise mezunu Satış ve halkla ilişkiler konusunda gelişime açık, Öğrencilere eği..

İş Tanımı*PAZAR ARAŞTIRMASI YAPARAK POTANSİYEL MÜŞTERİ ZİYARETİ YAPMAK VE BUNLARI ŞİRKET PORTFÖYÜNE KATMAK,*POTANSİYEL MÜŞTERİLER VE BAYİLERE RUTİN ZİYARETLER YAPMAK.MEVCUT VE YENİ ÜRÜNLER HAKKINDA BİLGİ VERMEK,TANITIM YAPMAK,*SATIŞ HEDEFLERİNİN TUTTURULMASINA YÖN..

İş Tanımı Unlu mamüller konusunda tecrübeye sahip olabilecek, Ekmek çeşitleri ,mayalılar,poğaça,simit vb. konusunda tecrübeye sahip olabilecek, Mesleğinde usta statüsüne sahip, Hijyen kurallarına uygun çalışabilecek, Planlı ve düz..

İş Tanımıİngilizce eğitim sektörünün köklü kuruluşu İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursları'nın DENİZLİ temsilciliğinde görev alacak; İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ aranmaktadır.Aranan Nitelikler- Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiy..

İş Tanımıİngiliz Kültür Dil Okulları Denizli Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; ALMANCA ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan NiteliklerÜniversitelerin Almanca Öğretmenliği bölümlerinden mezun olan,Hizmet kalitesine önem veren,..

İş Tanımı Girişte misafir bagajlarının alınması ve ilgili odaya teslimi, aracın otoparka çekilmesi. Çıkışta misafir bagajlarının odadan alınması ve ilgili çıkış sonrasında misafire teslimi, aracın otoparktan alınması ve misafire teslimi. Misafirlerin bag..

İş Tanımıİkiler’e ait Denizli mağazamızda  görev alacak;   • Tercihen perakende sektöründe satış deneyimi olan,• Sektöre ilgi duyan, bu sektörde kendini geliştirmek ve öğrenmek isteyen, gelişime açık olan,• İnsan İlişkilerinde ..

İş Tanımı Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamak, Mal kabul görevlilerine destek vermek, Ürünlerin reyonlarda standartlara göre olmasını sağlamak, Müşteri ilişkilerine destek vermek, Mağaza kas..

İş Tanımıİletişim, inşaat, lojistik,dağıtım beyaz eşya ve mobilya sektörlerinde faaliyet gösteren şirketimizin DENİZLİ'de bulunan TURKCELL İLETİŞİM MERKEZİNDE ''İletişim ve Satış Danışmanı'' rolünde görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz ! ..