Denizli Eleman İş İlanları

Şehir: Denizli Pozisyon: Eleman

İş Tanımı Bağlı bulunduğu reyonda her zaman için ürün bulunabilirliğini sağlamak, Ürünleri depodan alıp reyonlara, düzenli bir şekilde yerleştirmek, Ürünlerin ve rafların periyodik temizliğinin yapılması, Ürünlerin son kullanma tarihlerini ..

İş TanımıDenizli'de bulunan  ''Turkcell İletişim Merkezi'' mağazalarımızda  ''SATIŞ DANIŞMANI-İLETİŞİM DANIŞMANI'' olarak görev alacak genç, dinamik ve perakendecilik sektöründe kariyer hedefleyen; ekip arkadaşları aramaktayız.   Şi..

İş TanımıDenizli'de bulunan  ‘’Turkcell Dağıtım Merkezi’’ ofisimizde  “AKTİVASYON SORUMLUSU ” olarak görev alacak ekip arkadaşları aramaktayız.   Alt Bayiler tarafından gönderilen tüm abonelik işl..

Denizli / Tümü KFC

YUM! eşsiz bir kültür, güçlü değerler ve harika insanların birarada olduğu büyük bir ailedir! Tüm Dünyada yaklaşık 40.000 restoranı ile 130 ülkede varolan Yum!, KFC, Pizza Hut ve Taco Bell restoran markaları ile tavuk, pizza ve Meksika usulü yemek kategorilerinde Dünya Lideri. ..

İş TanımıTurkcell Kurumsal Hizmetler bünyesinde faaliyet gösteren Pınarım Kurumsal Çözüm Merkezi çatısı altında, Turkcell kurumsal ürün ve servislerinin bölge içerisindeki küçük ve orta boy işletmelere yönelik tanıtım ve satışını gerçekleştirecek aşağıdaki özelliklere sahip ..

İş Tanımı Yüksek okul, tercihen üniversite mezunu, Perakende mağazacılık sektöründe en az 2 yılı yönetici pozisyonunda olmak üzere, 5 yıl deneyimli, Tercihen İngilizce bilen, Sektörün dinamiklerine hakim, gelişmelerini yakından takip eden,..

İş TanımıDenizli ilindeki birimlerimizde Motorlu Operasyon Elemanı olarak görevlendirmek üzere,    Motorsiklet ile kargo alım ve dağıtımı yapacak, El terminali üzerinden operasyonel işlemleri gerçekleştirebilecek, Şube içi operasyonu..

Denizli / Merkez Yüksektepe Market

YÜKSEKTEPE ( KIBRISŞEHİTLER & SULUKÖPRÜ & CINAR ) MAGZALARIMIZDA CALIŞTIRILMAK ÜZERE BAYAN ELEMANLAR ALINACAKTIR ...... MÜRACATLARIN ŞAHSEN KIBRISŞEHİTLER MAGZAMIZA (12:00 & 13:00 ) YAPILMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR ......

İş TanımıKaliteden hiçbir zaman ödün vermeyen, Müşteri Memnuniyetini ve güleryüzü yaşam biçimi olarak benimseyen TUĞBA Giyimde, Kariyer hayallerini yakalamak için sende bir adım at …   - En az lise mezunu,- Dış görünüş ve kişisel imajına özen göst..

Denizli / Merkez Yüksektepe Market

YÜKSEKTEPE MAĞZALARINA CALIŞTIRILMAK ÜZERE ( KIBRISŞEHİTLER & SULU KOPRÜ ) ELEMANLAR ALINACAKTIR ..... MÜRRACATLAR ŞAHSEN YAPILMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.... NOT : GÖRÜŞME SAAT :12,00 & 13,00 ARASI KIBRISŞEHİTLER MAĞZAMIZDA YAPILMAKTADIR .....