Denizli İş İlanları

Şehir: Denizli
Denizli / Merkez Mekmar Dış Ticaret

RESMİ MUHASEBE YE HAKİM;YOĞUN İŞ TEMPOSUNA AYAK UYDURABİLECEK;İNSAN İLİŞKİLERİ KUVVETLİ;ANALİZ VE YORUM YAPABİLEN; DENEYİMLİ..

GENEL NİTELİKLER •Hızlı tüketim / Gıda sektöründe, satış pozisyonlarında en az 2 yıl deneyimli •Sürücü belgesine ve SRC belgesine sahip •En az lise mezunu •Şirket imajını başarıyla temsil edebilecek •İnsan ilişkilerinde başarılı ve ekip çalışmasına yatkın..

Denizli / Merkez Lavin Otel

Otelimizde ve bünyemizde bulunan restoranda çalışabilecek Tercihen Denizli'de ikamet eden, Turizm-Otelcilik veya restoran sektöründe deneyimi olan, Ekip çalışmasını ön planda tutabilen, Hızlı, dinamik, güler yüzlü ve empati kurabilen, Bay /Bayan garson ve..

işyerimizde çalışacak bayan muhasebe elemanı aranıyor..

Denizli / Merkez Mekmar Dış Ticaret

Ofis satış danışmanı : ofis programlarına hakim, diksiyonu düzgün, ekip çalışmasına uyumlu , tüm sosyal haklar mevcuttur...

Denizli / Acıpayam Özenler Tarım

mesleğinde kariyer yapmak ve tecrübe kazanmak isteyenler veya tecrübeli olup daha özgür çalışmak isteyenler..

Denizli / Merkez Eva Avm Mağazaları

Denizli İ Şubemizde bulunan mağazamıza Cep telefonu,beyaz eşya,elektronik,züccaciye ve k.ev aletleri satışında kendine güvenen ikna kabiliyeti yüksek, pratik düşünen ve çözüm odaklı takım arkadaşları arıyoruz. Maaşlar dolgun olup yemek ve tüm sosyal haklar mevcuttur. Başvuruları online üzerinden ve ..

Enaz 3 yil tecrubeli autocad vb.programlari kullanabilen office programlarına hakim metraj ve hakediş tecrübesine sahip şantiyede iş yönetme kabiliyeti olan tercihen araç kullanabilecek çalışma arkadaşı arıyoruz...

Denizli / Merkez Çadirhan Restaurant

Deneyimli daha önce alakart mekanda çalışmış komi (servis elemanı yardımcısı) çalışma arkadaşları arıyoruz..