Denizli İş İlanları

Şehir: Denizli

NAKIŞ MAKİNASINDAN ANLAYAN TECRÜBELİ BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞLAR ARIYORUZ. SOSYAL HAKLAR MEVCUTTUR...

Denizli / Merkez Batu Teknik

Firmamız bünyesinde; Kumaş üretim bölümünde çalışmak üzere eleman alınacaktır...

Denizli / Merkez Batu Teknik

Alez ve mutfak önlüğü dikim atölyesinde çalışacak eleman aranmaktadır..

Denizli / Tümü Özgü İdari Hizmetler

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz tekstil sektöründe faaliyet gösteren müşteri firmamızın Anneler Günü dolayısıyla 12-13-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında mağazalarında istihdam edilmek üzere kasa arkasında hediye paketi yapma konusunda destek olacak çalışma arkadaşları aramaktayız. Pers..

Denizli / Merkez Şavklı Cam Balkon

Ön muhasebeden anlayan sekreter alınacaktır. Sabah kahvaltisi + öğlen yemegi + servisi +sigortasi (tüm sosyal haklar) vardır...

Satış mağazamızda çalışacak ön muhasebe elemanı aranmaktadır...

Denizli / Merkez Lavin Otel

Turizm ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren, Denizli Bağbaşında bulunan otelimiz için Bellboyluk konusunda deneyimli takım arkadaşı aranmaktadır. Alanında en az 1 yıl deneyime sahip, - B sınıfı ehliyete sahip ve aktif araç kullanabilen, - Misafir ..

Denizli / Tümü Yüksel Mühendislik

Firmamızın; Ege Bölgesi ve Genel Merkez Antalya'da, Manisa Merkez esas olmak üzere çalışabilecek Elektrik Tekniker ve Teknisyenleri ile Üniversitelerin Elektrik, Elektronik bölümlerinden mezun olmuş mesai arkadaşları aranmaktadır. İlgilenen arkadaşlardan şehir dışından (Manisa dışı) gelmek isteyenle..

Denizli / Merkez Fedo

Dondurma ve tatlı dükkanımızda çalışmak isteyen part time eleman aranıyor. Akşam saatlerinde çalışma problemi olmayanlar tercihimizdir...

Pizza Pizza Bayramyeri ve Çamlık şubelerinde çalıştırılmak üzere tercihen deneyimli veya yetiştirilmek üzere pizza mutfağında çalışacak, uzun dönem çalışmak isteyen takım arkadaşları aranmaktadır. Daha önce pizza veya pide restoranında çalışmış olması tercih sebebidir. He..