Denizli İş İlanları

Şehir: Denizli

Gümüş takı toptan veya perakende, altın takı toptan veya perakende satış tecrübesi olan , Denizli de yaşayan , pazarlama yeteneği olan bay çalışma arkadaşı aranıyor..

Denizli / Merkez Zimek Makina

MERMER MAKİNASI İMALATI YAPAN FİRMAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ ALINACAKTIR. GENEL NİTELİKLER: Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun, İşletme hedeflerini kalite standartları doğrultusunda gereçekleştirebilecek, Üretimin tüm..

Denizli / Merkez Toprakçı Teknik

Yetkili servisimizde çalışmak üzere deneyimli/deneyimsiz , Üretim - montaj hatları ve makine yakınında çalışmaya istekli, Yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, B ehliyeti olan çalışma arkadaşları arıyoruz...

Daha önce Garson pozisyonunda çalışmış, Dış görünümüne ve kişisel bakımına özen gösteren, Hijyen kurallarını bilen ve uygulayan, 17-25 yaş aralığında, Vardiyalı çalışabilecek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek...

Denizli / Merkez Lavin Otel

*Turizm otelcilik sektöründe kahvaltı bölümünde en az 2 yıl aynı pozisyonda tecrübesi olan *Kahvaltı sunumu ve çeşitlerine hakim olan, *Mesleki eğitim almış, *Büfe hazırlığı ve düzeninde yaratıcı olan, *Hijyen kurallarına ve kişisel temizliğine özen gösteren, *Misafir m..

Denizli / Merkez Yüksektepe Market

MAĞAZALARIMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE REYON GÖREVLİSİ ALINACAKTIR... MÜRACATLARIN ŞAHSEN KIBRISŞEHİTLER MAGAZAMIZA YAPILMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR ... GÖRÜŞME SAATLERİ : ( 12 :00 - 13:00 ) ARASIDIR..

Denizli / Merkez Yüksektepe Market

Magazalarımızda kasiyer olarak calıştırılmak üzere bayan personeller alınacaktır müracatların şahsen KIBRISŞEHİTLER mağazamıza yapılması önemle rica olunur Not: görüşme saatleri ( 12:00 - 13:00) arasıdır..

Denizli / Honaz Solemar Mermer

Kurulacak olan yeni ERP programimizin hazirlik, test ve hayata geçiş aşamalarinda görev almak üzere aşagıdaki faaliyetleri yurutebilecek nitelik ve beceride, 4 yillik universite mezunu çalışma arkadaşları aramaktayiz. - ERP sisteminin ilk asamasinda mevcut kullanilan programlardan yen..

Kahve Sokağı Servergazi şubesinde Daima misafirlerimizin memnuniyetini hedefleyen, kalitesinden ödün vermeyen bir kuruluştur. Çalışmak istediğimiz Güvenlik (Gece Bekçisi) görevlisinde aradığımız nitelikler: - 50 - 60 yaş aralığında olması - Emekli olması - Güve..

Deneyimli veya deneyimsiz, En az lise mezunu 25-45 yaş aralığında Endüstriyel deterjan ürünlerinin pazarlamasını yapabilecek Yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, Dinamik ve sonuç odaklı çalışacak Takım çalışmasına yatkın ve ins..