Denizli İş İlanları

Şehir: Denizli
Denizli / Merkez Denizli Laminat

Üniversitelerin Mimarlık,İç Mimarlık bölümlerinden mezun, En az 2 yıl deneyimli, Autocad, 3D Max, Photoshop ve Office programlarına hakim, Mimari projelerde ürün ve renk seçimlerini yapabilecek, Tasarımsal detay çözümleri sunabilecek, Dış görünüşüne özen gösteren,..

Denizli / Merkez Denizli Laminat

Firmamız bünyesinde Satın alma ve pazarlama departmanında görevlendirmek üzere üzere Bay- Takım arkadaşları arıyoruz. - En az lise Mezunu - Konusunda en az 2 (iki) yıl deneyimli, - Ms Office programlarını ileri düzeyde ve etkin kullanabilen, - Tercihen NETSİS programını kul..

Denizli / Merkez İmge Lojistik

Firmamız bünyesinde src ve psiko teknik belgeleri olan şoför arkadaş aramaktayız. Genel olarak Ege Bölgesi' nde çalışılacaktır...

Denizli / Merkez Yörükoğlu Demir Çelik

Demir çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamızın 3.sanayi sitesindeki merkezinde görevlendirmek üzere --- ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ --- TERCİHEN YÜKSEKOKUL MEZUNU --- ÖN MUHASEBE KONUSUNDA BİLGİLİ --- FATURA İRSALİYE KESEBİLEN , STOK TAKİBİ YAPABİLEN --- ETA SQL PR..

Denizli / Merkez Aras Kargo

Şirket / İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak. •Görev yapılan şube içerisinde o..

Denizli / Merkez Aras Kargo

Şirket / İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak. •Görev yapılan şube içerisin..

Denizli / Merkez Yörükoğlu Demir Çelik

Alış faturaların ve fişlerin ETA SQL programına kaydedilmesi, Banka işlemlerinin kaydedilmesi, Çek çıkış işlemlerinin kaydedilmesi, Satış faturalarının kesilmesi ve fatura kesim zamanlarının takibi Müşteri cari hesap mutabakatlarının yapılması ve raporlanması, Tedarikçi..

Denizli / Merkez Söz Emlak

EMLAK SEKTÖRÜNDE FALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZ İÇİN DENEYİMLİ VEYA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ....

Bilişim teknolojileri yazılım ve call center hizmetleri r işinde çalışacak eleman aranmaktadır...

Denizli / Çivril Bulut Plastik

FABRİKAMIZDA ÇALIŞACAK İŞYERİMİZE ULAŞIM PROBLEMİ OLMAYAN DENEYİMLİ ENJEKSİYON USTASI ARANMAKTADIR...