Diyarbakır İş İlanları

Şehir: Diyarbakır
Diyarbakır / Merkez Aras Kurye

En az lise tercihen ön lisans mezunu, Tercihen Kargo sektöründe en az 2 yıl tecrübeli, Askerliğini yapmış, ehliyeti olan, Seyahat engeli Bulunmayan, Özelikle sorun yaşandığı durumlarda çözüm üretebilecek, organizasyon kabiliyeti olan, Operasyonel yönü güçlü, Esnek..

FİRMAMIZIN STOK DEPARTMANINDA PART TIME ÇALIŞACAK GECE CALIŞMA SAATLERINE UYUM SAGLAYABİLECEK SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN, AYLIK ORTALAMA 15 İLE 18 GÜN ÇALIŞABİLECEK BAY PERSONELLER ALINACAKTIR. ÇALIŞTIGI GÜN KADAR SİGORTA YEMEK VE SERVİS İMKANI VARDIR. AYRINTILI BİLGİ Ç..

Diyarbakır / Yenişehir Proyol İnş. Tic. Ltd. Şti.

İnşaat ve Yol Yapım Sektöründe uzman kadrosuyla sektöründe en eski ve deneyimli kuruluşlarından biri olan firmamız, Yol, Baraj, Köprü, Viyadük, Altyapı ve Üst Yapı projeleri içeren geniş bir alanda hizmet vermektedir. - Ms Office (Word, Excel) uygulamalarına ileri derecede hakim, ..

Diyarbakır / Kayapınar Proyol İnş. Tic. Ltd. Şti.

GENEL NİTELİKLER İnşaat ve Yol Yapım Sektöründe uzman kadrosuyla sektöründe en eski ve deneyimli kuruluşlarından biri olan firmamız, Yol, Baraj, Köprü, Viyadük, Altyapı ve Üst Yapı projeleri içeren geniş bir alanda hizmet vermektedir. Diyarbakır Şehir Merkezindeki Bsk'lı Yo..

Diyarbakır / Yenişehir Hollywood Güzellik Merkezi

Holosko'da güzellik merkezinde anketörlük yapabilecek personeller alınacaktır...

Diyarbakır / Bağlar Vodafone Mars İletişim

Müşteri ilişkilerine önem veren satış odaklı daha önce sektörde deneyimi olan part time çalışacak bay eleman aranmaktadır. İkna kabiliyeti yüksek Diksiyonu düzgün İnsan ilişkilerinde başarılı temsil yeteneğine sahip Satış ve müşteri memnuniyeti odaklı..

Diyarbakır / Yenişehir Ets Grup

Prestijli ve avantajlı gayrimenkul projelerini değerleme, analiz, kurumsal kimlik tasarımı, reklam, satış ve pazarlama organizasyonlarını tek çatı altında yapabilen profesyonel ve teknolojik alt yapıya sahip kurumsal bir firmadır. Ets Gayrimenkul ofis caddesinde bulunan şubesine yetişt..

Diyarbakır / Bağlar Söz İnşaat Pazarlama

İyi Seviyede Muhasebe Bilgisi ve Deneyimi Olan Logo Go Plus Muhasebe Programını Kullanmayı Bilen Çalışma Arkadaşı Arıyoruz..

1. OSB DEKİ FİRMAMIZ İÇİN EN AZ 2 YILLIK MUHASEBE VEYA İŞLETME MEZUNU , ETA PROGRAMINI KULLANABİLEN , PRENSİPLİ, DİSİPLİNLİ, VE AKTİF ÇALIŞABİLECEK TECRÜBELİ BAYAN YÖNETİCİ ASİSTANI ALINACAKTIR ...

Diyarbakır / Merkez Elitplast Plastik Ambalaj

FİRMAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE BAYAN AŞÇI ARANIYOR. DİKSİYONU DÜZGÜN...