Diyarbakır İş İlanları

Şehir: Diyarbakır
Diyarbakır / Bağlar Uykur İnşaat

FİRMAMIZDAN ARDAHAN ŞANTİYESİ NE TERCÜBELİ ÖN MUHASEBE ELEMANI ARANMAKTADIR..

* Mardin - Gaziantep - Şanlıurfa - Diyarbakır- Batman - Siirt - Adıyaman Bölgelerine hakim ve bu bölgelerde çalışabilecek * Satış Ekibini Kurarak Koordine edebilecek, Bölge temsilcisi olarak çalışacak, * Kendine güvenen, * Tercihen E-Ticaret konusunda bilgili * İnsan İlişkil..

Diyarbakır / Bağlar Eke Asansör

diksiyonu düzgün muhasebe programı kullanabilen bayan çalışma arkadaşı aranmaktadır...

Diyarbakır / Merkez Flora Gayrimenkul Danışmanlık

GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANI *İnsan ilişkilerinde başarılı ve yazılı anlatım kabiliyeti güçlü *Detaycı çözümleri hızlı ve pratik şekilde üretebilen, bilgi ve tecrübesine güvenen ve inanan *Mekan algısı gelişmiş, saha tespitlerine uygun *SPL veya SPK lisansına sahip ad..

Diyarbakır / Kayapınar Onka Emlak

Bizimle Çalışacak Bayan Sekreter Alınacak İş Hakkında: *Mesai saatleri :(Sabah 08-00 Akşam 19:00) haftata 1 Günü izin *Yapılacak iş Ofis işleri Genel Nitelikler: * Minimum Lise mezunu * Telefonda Etkili iletişim kurabilen, * Problem çözme yeteneği g..

Diyarbakır / Bismil Barava Tekstil

DİYARBAKIRIN BİSMİL İLÇESİNDE İKAMET EDEN VEYA EDEBİLECEK. İYİ DERECE MAKİNACI DİKİŞ USTALARI ARAMAKTAYIZ. Yeni Çalışma dönemimizde yeni çalışma arkadaşları arıyoruz . Sende bize katılmak istermisin ? ASGARİ ÜCRET + SSK + YOL + YEMEK..

Diyarbakır / Yenişehir 2k Petrol Ltd. Şti.

İşyerimizin ve ürünlerimizin tanıtımını yapmak üzere Part-Time çalışacak BAYAN anketörler arıyoruz. Çalışma saatleri ve ücret ile ilgili detaylar yüzyüze görüşme sırasında belirtilecektir. İlgili adayların ilanımıza şahsen başvuru yapmalarını rica ederim...

Diyarbakır / Tümü Karadaş Grup

Satış temsilcileri aranmaktadır...

Hedef Tanıtım olarak hizmet verdiğimiz sektöründe öncü firma için ürünlerin tanzim, teşhir, tanıtım faaliyetleri ile ilgili çalıştırılmak üzere Perakende Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır. -rut planları doğrultusunda müşteri ve mağza ziyaretleri yapmak, -ziyaret edilen mağaza ve..

Diyarbakır / Tümü Özgü İdari Hizmetler

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz tekstil sektöründe faaliyet gösteren müşteri firmamızın Anneler Günü dolayısıyla 12-13-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında mağazalarında istihdam edilmek üzere kasa arkasında hediye paketi yapma konusunda destek olacak çalışma arkadaşları aramaktayız. Pers..