Diyarbakır İş İlanları

Şehir: Diyarbakır
Diyarbakır / Merkez Senceroğlu A. Ş

Firmamız kahve üretimi yapmaktadır. Ürün temsilciliği yapabilecek profesyonel takım arkadaşları arıyoruz...

Diyarbakır / Merkez Senceroğlu A. Ş

Kahve pişirebilecek barista arkadaşlara ihtiyaç duyuyoruz......

Şirketimizde çalışmak üzere; ön muhasebe işlemlerini bilen, deneyimli muhasebe uzmanı alınacaktır. En az 2 yıl tecrübeli üniversite mezunu alınacaktır...

Diyarbakır / Yenişehir Muhasebe Bürosu

Muhasebe büromuzda çalışmak üzere; çay ve temizlik işlerine bakabilecek bayan eleman arıyorum...

BARBAROS DENİZCİLİK 2 (İZMİR ŞUBESİ) Uluslararası çalışan yolcu gemisi RORO gemisi kuru yük gemisi ve turistlik yatlarda çalışacak Aşçı / Aşçı Yardımcıları alınacaktır. Maaşlarımız Türk bayraklı gemilerde 2500-3500 TL - Dolar yabancı bayraklı gemilerde verilmektedir. ..

Diyarbakır / Bağlar Elif'in Düsleri Anaokulu

Anaokulu' nda çalışmış çay ve temizlik işlerini yürütebilecek, deneyimli eleman ihtiyacımız bulunmaktadır...

Diyarbakır / Yenişehir Çetinkayalar Yapı Elemanları A. Ş

Firmamızda "Satış ve Pazarlama" biriminde görev alacak tecrübeli veya yetiştirilmek üzere tecrübesiz , iletişimi güçlü, dış görünüşüne önem veren, diksiyonu düzgün, çalışma arkadaşları alıncaktır...

Diyarbakır / Kayapınar Carisma Oto Yıkama & Aksesuar

* DAHA ÖNCE DENEYİMİ OLAN * DETAYLI İÇ TEMİZLİK BİLEN (KUAFÖR) * GÜVENİLİR * MÜŞTERİ İLE DİYALOĞU KUVVETLİ * ARAÇ KULLANABİLEN ( TERCİH SEBEBİDİR ) * ÇALIŞMA SAATLERİ SABAH 08:00 AKSAM 20:00..

GENEL NİTELİKLER DİYARBAKIR/ ÇAĞDAŞ OSGB 'DE görevlendirilmek üzere, Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Bakanlık onaylı İş Sağlığı ve Güvenliği sertifikasına sahip, Güncel mevzuat ve yönetmeliklere hakim, İnşaatlarda en az 1 yıl tecrübeli, Ekip çal..