Diyarbakır İş İlanları

Şehir: Diyarbakır

GENEL NİTELİKLER; Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu veya bir spor dalında olan Öğrenmeye ve gelişime açık Sorumluluk bilinci yüksek Takım çalışmasına önem veren İletişim becerileri kuvvetli Misafir ihtiyaçları konusunda duyarlı Güleryüzlü ve yardımlaş..

Diyarbakır / Kayapınar Banjinet

GENEL NİTELİKLER · En az Lise mezunu, · Saha satış temsilciliği yapabilecek, · Müşteri ile kaliteli ve kalıcı bağlılık oluşturabilecek, · Yeni müşteri kazanımı ve referans yöntemi ile iş planlaması yapabilecek, · İkna ve İletişimi becerisi yüksek, · Hedef ve sonuç..

GENEL NİTELİKLER Bakanlık onaylı C sınıfı iş güvenliği uzmanı belgesine sahip Genel iş sağlığı güvenliği mevzuatına hakim Aktif olarak araç kullanabilen Word- Excel programı kullanabilen İletişim becerisi yüksek deneyimli iş arkadaşları aramaktayız. ..

Diyarbakır / Yenişehir Diyarbakır Boru Demir Çelik Ltd. Şti

Firmamız iç ön muhasebe departmanında istihdam edilmek üzere Logo programlarını iyi derecede kullanabilen Ms office excel iyi bilen iş süreclerini takip edebilecek,satınalmadan satış sonrası hizmetlerine giden sürecte teklif alış satış gider takibi finansman ödeme takibi yapabilen kendine güv..

Diyarbakır / Kayapınar Mirza Sağlık Ürünleri

Diyarbakır ilimizde çalışabilecek, eczane pörtfoyü olan ekip arkadaşları aramaktayız...

Diyarbakır / Tümü Genser güvenlik sistemleri a.ş

1995 yılından itibaren güvenlik sektöründe, Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarına başarıyla hizmet veren öncü firmamızın FORUM DİYARBAKIR AVM projemizde görevlendirilmek üzere, Aranan Nitelikler Özel Güvenlik Kimlik Kartı sahibi, Bay adaylar için 35 yaşını aşm..

Diyarbakır / Bağlar Acb Catering

En az lise mezunu Muhasebe Meslek Yüksek okulu veya 4 yıllık (İşletme ,İktisat, Maliye) bölümlerden mezun, Ön muhasebe alanında bilgi sahibi, Microsoft Office programlarını iyi düzeyde kullanabilen, Cari hesap takibi ve mutabakat yapabilecek İş disiplinini önemseyen, s..

Daha önce Rehabilitasyon Merkezlerinde,anaokullarda ve Kreşlerde çalışmış tercübeli bayan personeller istiyoruz...

Ofisimize Bayan Personel Alınacaktır. - Diksiyonu Düzgün , - Güler yüzlü - Giyimine Dış görünümüne özen gösteren - Enerjisi ve özgüveni yüksek, kişisel disiplin ve motivasyona sahip, MAAŞ + SGK + YEMEK Pazar Tatil ..

Diyarbakır / Kayapınar Or-Han Mağazaları

Firmamızda çalıştırılmak üzere ; Beyaz eşya sektöründe deneyimli Diksiniyonu düzgün olan Dış görüşüne önem veren Esnek iş saatlerine ayak uydurabilecek Başvuran adaylar yüzyüze görüşmek için çağırılacaktır...