Düzce İş İlanları

Şehir: Düzce
Düzce / Merkez Grand Es-Taa Kır Bahçesi

GRAND ES-TAA KIR BAHÇESİNİN DÜĞÜN,NİŞAN,SÜNNET VB. ORGANİZASYONLARINDA BİZİMLE ÇALIŞACAK BAY- BAYAN GARSON ARKADAŞLAR ARANIYOR..

Düzce / Merkez Telemarket Samsung

Düzce Samsung Bayiimiz' de çalıştırılmak üzere cep telefonu ve elektronik bölümünde tecrübeli bay takım arkadaşları aramaktayız...

Düzce / Merkez Silver Life

Agda - manikur - pedikur bilen bayan eleman araniyor...

ÖZEL ÖĞRETİM KURSUNDA TEMIZLIK VE YEMEK YAPACAK PERSONEL ALINACAKTIR. Görevli olduğu departmanların temizlik ve servis hizmetlerini zamanında ve eksiksiz olarak yerine getirmek, Kurumsal firmalarda çay/kahve servis hizmetinde deneyimli, Nezaket ve sunum kurallarına uyan,..

Düzce / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZ İÇİN GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakende noktalarında yürüttüğü projelerde,proje dönemi süresince tam zamanlı çalışabilecek takım arkadaşları aranmaktadır. Genel Nitelikler *18-28 Yaş ar..

Eğitim Alanında en az 7-10 yıl MÜDÜRLÜK-YÖNETİCİLİK tecrübesi olan Pratik ve Sayısal zekaya sahip, Sözel Alanlardan MEZUN OLMAYAN (TARİH, EDEBİYAT, vs....) Kendine güvenen Güvenilir, Dürüst Eğitim Kurumu işleyişine hakim, YÖNETİCİ ADAYLARI ARANMAKTADIR. ADA..

ISI VE SIHHI TESİSAT USTASI ARANIYOR 2.000 TL MAAŞ+SİGORTA+YEMEK..

Düzce / Tümü Yaprak Kardeşler Çel,k

projelerimizde çalışmak üzere çelik montaj özellikle cıvatalı montaj üzerine çalışmak için yükseklik korkusu olmayan ve yüksekte verimli olarak çalışabilen personele ihtiyacımız vardır kalacak yer yemek gibi sosyal ihtiyaçlar bize ait olup maaş günü olarak her ayın 15 i ve 20 si arasında verilme..

5118 Sayılı Özel Güvenlik Yasasına uygun olarak güvenlik hizmetlerinin yürütülmesi ile görevlendirilecek; • Ortaokul veya lise mezunu, • 5188 sayılı kanuna uygun olarak Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip, • Diksiyonu düzgün, • En az 1,75 m. boyunda, • Düzce..