Düzce İş İlanları

Şehir: Düzce

Tüm Branşlarda Lise Seviyesine Ders anlatabilecek Alanında en az 3 yıl deneyime sahip, Sosyal ve profesyonel birikimi olan, Pozitif, iletişimi kuvvetli, takım çalışmasına yatkın, Öğrencilerinin yetenek ve potansiyelini ortaya çıkarmaya hazır, Yaratıcı ortamda üretken b..

Düzce / Akçakoca Ak-Bey Balık Restaurant

BALIK RESTAURANT INDA ÇALIŞACAK GARSON ARANMAKTADIR...

Eğitim alanında tecrübeli Office Programlarını kullanmasını bilen Hitabeti yüksek Kayıt Kabul alanında çalışabilecek..

BARBAROS DENİZCİLİK 2 (İZMİR ŞUBESİ) Uluslararası çalışan yolcu gemisi RORO gemisi kuru yük gemisi ve turistlik yatlarda çalışacak Aşçı / Aşçı Yardımcıları alınacaktır. Maaşlarımız Türk bayraklı gemilerde 2500-3500 TL - Dolar yabancı bayraklı gemilerde verilmektedir. ..

Düzce / Tümü ÖZDİLEK HOLDİNG

GENEL NİTELİKLER -Yaş Pasta üretimi konusunda deneyimli, - Düzce'da ikamet eden, -Askerlik hizmetini tamamlamış, -Bay. İŞ TANIMI İşe alınacak aday,yeni açılacak olan Özdilek Düzce Alışveriş Merkezimizin Unlu Mamüller İmal..

Düzce / Tümü Soylu Mühendislik

2013'ten bu yana İnşaat sektöründe hizmet vermekte olan firmamız Şantiye Şefliği konusunda Sektörde aracılık hizmeti vermektedir. -Üniversitelerin Elektrik, Elektronik, Makina, İnşaat Mühendisliği ve Mimarlık mezunu -Tecrübe ve yaş önemli değildir -Fiili bir çalışma yoktur. çalışm..

İş Açıklaması Markamızın hizmet kalitesine ve kurumsal kimliğimize uygun, Mağazalarda müşteri memnuniyeti ve mükemmel satış hizmetini ön planda tutan bir anlayışla hareket eden, Mağazaların günlük işleyişini doğru şekilde planlayıp, firmanın hedeflerine uygun Etkin ve ..

Düzce / Merkez Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan ''Uluslararası '' bir tütün firması için ; Sahada (Tekel bayii,Bakkal,Market,Büfe,Gazete Bayii gibi satış noktaların da Ürün Bilgilendirmesi yapacak arkadaşlar aramaktayız.. * BÜTÇE * 1500 TL NET MAAŞ ..

Düzce / Merkez Remax Level

DÜZCE MERKEZ DE BELLİ ARALIKLARLA EL İLANI, BROŞÜR VE DERGİ DAĞITIMI YAPILACAK. STANT HİZMETİ VE TANITIM HİZMETLERİNDE ÇALIŞACAK BAY BAYAN ÖZELLİKLE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ ELEMANLAR ARANIYOR.....

Düzce / Merkez Remax Level

GENEL NİTELİKLER - Beyciler Mahallesinde 208 konutluk projemizin Merkez Satış Ofisin'de görev alacak, - Tercihen Konut Proje Satış konusunda deneyimli, - Tercihen ulaşım sorunu yaşamayacak, - Diksiyonu düzgün, çalışmayı seven, prezentabl, - Titiz, dikkatli ve düz..