Düzce İş İlanları

Şehir: Düzce
Düzce / Merkez Remax Level

İş Tanımı GAYRİMENKUL FİRMAMIZDA KURUMSAL BAĞLAMDA ÇALIŞACAK DİKSİYONU DÜZGÜN ,BAKIMLI VE İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK OLAN OFİS ASİSTANI ALINACAKTIR. Aranan Nitelikler EN AZ LİSANS MEZUNU BAKIMLI DİKSİYONU DÜZGÜN AKICI KONUŞABİLEN İKNA KABİLİYETİ..

Düzce / Merkez Remax Level

GENEL NİTELİKLER SSK VE MAAŞLI BİR İŞ DEĞİLDİR LÜTFEN DİKKATLİ OKUYUNUZ; 21. yüzyılın en hızlı gelişen sektörü olan gayrimenkul işinde kendi işinizin patronu olmaya hazır mısınız ? Klasik işlerden sıkılmış, hayatında köklü değişiklikler yapmak isteyen..

Düzce / Merkez Remax Level

İNŞAAT ŞİRKETİMİZİN ( GÜNDÜZ İNŞAAT) Cari hesap takipi, borç alacak ödeme ve tahsilatı Şirket içi gelir ve giderler takibini yapacak ön muhasebe elemanı arıyoruz...

Düzce / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZ İÇİN GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakende noktalarında yürüttüğü projelerde,proje dönemi süresince tam zamanlı çalışabilecek takım arkadaşları aranmaktadır. Genel Nitelikler *18-28 Yaş ar..

Düzce / Tümü ÖZDİLEK HOLDİNG

Bu ilan GENEL BAŞVURU ilanıdır. İlana yapılan başvurular aday veritabanımıza kaydedilerek firmamızda oluşacak pozisyonlar için değerlendirmeye alınacaktır.Başvurunuzun değerlendirilebilmesi için, ön yazınıza görev almak istediğiniz görev alanı ve/veya pozisyon detaylarını belirterek ilanımız..

Düzce / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan uluslararası bir sigara firması için Market ve tekel bayilerde ürün bilgilendirmesi yapacak, markayı en iyi şekilde temsil edecek bayan personeller alınacaktır. 1500 tl. maaş+agi (123,53) TL+SGK+170 TL yol ..

1995 yılından itibaren güvenlik sektöründe, Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarına başarıyla hizmet veren öncü firmamızın DÜZCE – FABRİKA projemizde görevlendirilmek üzere, Aranan Nitelikler Özel Güvenlik Kimlik Kartı sahibi, Bay adaylar için 35 yaşını aşmamış ..

Düzce / Çilimli Aras Kargo

Şirket / İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak. •Görev yapılan şube içerisin..

Düzce / Çilimli Aras Kargo

İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak. •Görev yapılan şube içerisinde opera..

Düzce / Merkez Aras Kargo

İş Tanımı * Transfer Merkezlerinden sisteme girilen kodsuz, sahipsiz kargoların kontrol edilmesi, tespiti halinde yönlendirilmesi ve merkeze bilgi akışının sağlanması, * Gün içinde bulunamayan kargoların sisteme girilmesi, kodsuz, sahipsiz kargoların tespit edilmesi, kayıt ..