Düzce İş İlanları

Şehir: Düzce
Düzce / Tümü Carpedu Bilişim

Web Yazılım Uzmanı Back-End Developer; - Python, Ajax, Postgresql, Node.js konularına hakim. Nesne Tabanlı Programlama konusunda deneyimli. - Python Django veya Flask frameworklerinden biriyle proje geliştirme tecrübesine sahip. - SVN, CVS, Git vb yazılım kod p..

Düzce / Merkez Düzce Tenis Kulübü

Düzce Tenis Kulübü nde yönetici asistanı olarak çalışabilecek Diksiyon u düzgün ikna kabiliyeti yüksek üyeler ile iyi iletişim kurabilen bayan asistan arıyoruz..

Düzce / Çilimli Marmara Pen

PVC firmamızda pazarlama alanında calışıcak bay bayan eleman alınacaktır...

Düzce / Tümü Rota Denizcilik

ROTA DENİZCİLİK YURT İÇİ VE YURT DIŞI (ULUSLARARASI) GEMİ VE ÖZEL YATLARDA GÖREV ALACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR. GEMİ VE YATLARDA ÇALIŞABİLİR, DENİZLERDE İYİ BİR KAZANÇ VE MESLEK EDİNEBİLİRSİNİZ. GÜVERTE BÖLÜMÜNE: GEMİCİ VE VASIFSIZ PERSONELLER 2000-2500 TL / ..

Düzce / Tümü Umurbey Denizcilik

UMURBEY DENİZCİLİK Uluslararası çalışan yolcu gemisi RORO gemisi kuru yük gemisi ve turistlik yatlarda çalışacak GARSON - KOMİ alınacaktır. Tüm sosyal haklara sahip SSK + PRİM + SEFER BAŞI PRİMLERİ + 6 AYDA 1 MAAŞ İKRAMİYE Maaşlarımız Türk bayraklı gemilerde 25..

Düzce / Merkez Ergül Kargo

1992 den bu yana ambar taşımacılığı,kargo ve lojistik sektöründe hizmet veren şirketimizin KOCAELİ,SAKARYA VE DÜZCE şubelerine '' ŞUBE MÜDÜRÜ '' alınacaktır. En az lise veya dengi okul mezunu Araç kullanma ehliyetine sahip Alanında en az 2 yıl tecrübeli Pazarlama amaç..

Kredi yurtlar kurumu lokantasinda calisacak kasiyer personeli alınacaktır...

Düzce / Tümü Emek Gıda

İş Açıklaması NESTLE •Müşteride sipariş talebi yaratılması •Pazar payı, bulunabilirlik ve satış hacmi için gerekli çalışmaların yapılarak aksiyonların hayata geçirilmesi •Müşteri ilişkilerinin güçlendirilmesi ve problemlerinin çözülmesi •Yeni müşterileri..

1995 yılından itibaren güvenlik sektöründe, Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarına başarıyla hizmet veren öncü firmamızın DÜZCE – FABRİKA projemizde görevlendirilmek üzere, Aranan Nitelikler Özel Güvenlik Kimlik Kartı sahibi, Bay adaylar için 35 yaşını aşmamış..