Edirne İş İlanları

Şehir: Edirne
Edirne / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Yabancı Dil Okulları Edirne Keşan Temsilciliğinde görevlendirilmek üzere;TÜRKÇE ÖĞRETMENİ alınacaktır.    Aranan NiteliklerÜniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, - İnsan ilişkileri kuvve..

İş TanımıAmerikan Kültür Erken İngilizce Etüt Merkezi Edirne İpsala Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere;  FEN BİLİMLERİ ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan NiteliklerÜniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olan,Çocuklarla çalışma k..

İş TanımıAmerikan Kültür Erken İngilizce Etüt Merkezi Edirne İpsala Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; MATEMATİK ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan NiteliklerÜniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olan,Alanında deneyimli olan,..

Edirne / Tümü Grand Yapım

İş TanımıGRAND YAPIM 2010 yılında sektorde adından bahsettırmeye baslamıstır.Tecrübeli, yaratıcı ve amatör ruha sahip uzman kadrosuyla kurulan GRAND YAPIM; 6. yılında başlangıçta ilke edindiği hızlı ve hatasız, aynı zamanda yaratıcı hizmet, koşulsuz müşteri memnuniyeti ve sun..

İş TanımıPerakendecilik sektöründe faliyet gösteren 16  mağazası ve yeni açılacak mağazalarımızda; Ayakkabı bölümü için personeller alınacaktır. Ayakkabı konusunda deneyimli,deneyim ve bilgilerini mağazalarımzda  çalışanlarımıza  ve müşterilerimize  akt..

İş Tanımı Mağazanın tüm operasyonel ve yönetsel süreçlerinde görev yapmak, Mağaza personelini müşteri memnuniyeti ve satış performans odaklı olarak yönlendirmek, Ürün takibini yapmak,  Mağazanın teşhir düzenlenmesi ve denetimine destek verm..

Edirne / Tümü Roni Araştırma

İş TanımıRoni Araştırma, pazar araştırma sektöründeki bilgi toplama ihtiyacını en güvenilir ve hızlı bir şekilde karşılamak amacıyla 2006 yılında kurulmuştur. Deneyimli kadrosu ve etkin saha organizasyonu ile bir çok uluslararası araştırma şirketine çözüm ortaklığı su..

Edirne / Tümü Migros Ticaret AŞ.

İş TanımıEnez ve Erikli ilçelerinde bulunan mağazalarımız görevlendirilmek üzere;Sezonluk ‘Kasiyer’, ‘Tezgahtar’, ‘Kasap’, ‘Şarkütör’,’Meyve-Sebze Satış Elemanı’ olarak görev yapacak kişiler; ..

Edirne / Tümü Migros Ticaret AŞ.

İş TanımıFull Time/ Part Time Kasiyer ve Satış Elemanı olarak görev yapacak kişiler;  Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan, Mal Kabul Görevlileri'ne destek vermekten, Ürünlerin reyonlarda stand..

Edirne / Tümü Migros Ticaret AŞ.

İş TanımıEdirne İli Keşan ilçesinde yeni açılacak mağazamızda görevlendirilmek üzere; Full Time "Kasap”, "Meyve /Sebze Satış Elemanı ", "Şarkütör” olarak görev yapacak kişiler;- Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün sipari..