Elazığ İş İlanları

Şehir: Elazığ

Elazığ'da ofisimizde çalışmak üzere, Tercihen ön muhasebe konularında deneyimli, ofiste kullanmakta olduğumuz ERP /CRM yazılımlarını aktif kullanabilecek, Ofisteki işlerimizi ve Çağrı merkezi telefonumuzu takip edebilecek Müşteri ilişkileri ve iletişim yetenekleri düzgün, Ekip çalışmasına yatkın ol..

Elazığ / Merkez Turkuaz Promosyon

Promosyon ürünlerinin pazarlamasını ve satışını yapabilecek deneyimli ve deneyimsiz Eleman ihtiyacimiz vardır..

Elazığ / Merkez Eryılmaz Teknik

İşletmemiz bünyesinde çalıştırılıp yetiştirilmek üzere beyaz eşya ve klima servisine çırak aranıyor...

Elazığ / Merkez Batuhan Erkek Kuaförü

Yeni açılacak olan erkek kuaför salonumuzda çalıştırılmak üzere deneyimli bay eleman aranmaktadır...

Elazığ / Tümü HALKA GRUP

Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Sektöründe lider müşterimiz için supervisor kadrosunda yer alacak ekip arkadaşları aramaktayız. ERZURUM da..

Elazığ / Tümü Neşe Erberk

İSTANBUL ve TÜRKİYE genelindeki şubelerimizde , Hareket ve Koordinasyon öğretmenliği pozisyonunda görev alacak takım arkadaşları arayışımız bulunmaktadır...

Elazığ / Tümü Neşe Erberk

İSTANBUL ve TÜRKİYE genelindeki şubelerimizde , Bale öğretmenliği pozisyonunda görev alacak takım arkadaşları arayışımız bulunmaktadır...

Denizbank,Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve ATM birinci seviye banka hizm..

Profesyonel Entegre Tesis Yönetimi, Güvenlik, Temizlik, Peyzaj ve Catering alanlarında Sektöründe Öncü Firmamızda görevlendirilmek üzere ; Elazığ Şehir Hastaneleri projemizde görev alacak -En Az İlkokul , Tercihen Lise Mezunu -Hijyen kurallarını bilen ve uygulayan -İletişim y..

Elazığ / Tümü Gratis

Türkiye’nin lider “ Kişisel Bakım Marketi” Gratis, 400’ü aşkın mağazasıyla büyümeye ve hizmet vermeye devam ediyor. 2009 yılında, Sedes Holding bünyesinde, Demir Sabancı tarafından kurulan Gratis, müşterilerinin sağlık ve yaşam kalitesini arttırmak için ihtiyaç duyabileceği, kozmetik ,c..