Elazığ İş İlanları

Şehir: Elazığ
Elazığ / Merkez Coca-Cola İçecek A.Ş.

Ana görev ve sorumlulukların özeti : • Kendi teknik servis bölgesindeki soğutucu dış servis sürecinin (markette ve bayi depolarındaki arıza tamiratları) yönetilmesi • Kendi teknik servis bölgesindeki soğutucu yenileme merkezlerinin (CRC) yönetilmesi • Kendi teknik servis bölgesinde..

Elazığ / Merkez Coca-Cola İçecek A.Ş.

Ana Görev ve Sorumlulukların Özeti: •Hammadde ve yardımcı malzemeleri üretim yapabilmek üzere istenilen miktar, zaman ve yerde hazır bulundurmak, mevcut makine, araç-gereç ve teçhizatı verimli bir şekilde kullanarak iş akışı ve iş sıralamasını gerçekleştirmek •Haftalık üretim pro..

Elazığ / Merkez Koçtürk Otomotiv

Firmamızda BMW MİNİ RANGE RANGE ROVER den anlayan ve daha önce bu markalar üzerine çalışmış olan mekaniker aramaktayız..

Elazığ / Merkez Reshad Asansör

Asansör montaj konusunda deneyimli bir asansörü bütünüyle montajından elektroniğinden ve ray kapı kabin montajından anlıyan asansör ustası aramaktayız...

Elazığ / Merkez Coca-Cola İçecek A.Ş.

GENEL NİTELİKLER *Lise mezunu, tercihen Yüksek Okul mezunu *Soğutucu tamir bakım alanında tercihen deneyimli *MS Office programları ve SAP’ye hakim *İletişim becerisi güçlü *Askerlik hizmetini tamamlamış *Elazığ’da ikamet eden & edebilecek olan ..

Firmamız bünyesinde tam zamanlı çalıştırmak üzre bay - bayan satış temsilcisi arkadaşlara ihtiyaç vardır...

Elazığ / Merkez Taçoğlu Pazarlama

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; pazarlama elemanı alınacaktır...

Elazığ / Merkez ebebek

GENEL NİTELİKLER ebebek'in Elazığ Cadde'de bulunan mağazasında görevlendirilmek üzere 'Part Time Satış Danışmanı' arıyoruz. En az lise mezunu ya da üniversite öğrencisi Tercihen perakende mağazacılık sektöründe deneyimli, Nezaket ve zarafet kurallarını benimsemi..

Elazığ / Merkez United Group

İŞ TANIMI UNITED GROUP bünyesinde ; HARPUT ' ta bulunan projemizde görevlendirilmek üzere güvenlik görevlisi takım arkadaşı aranmaktadır. ARANAN NİTELİKLER - Diksiyonu düzgün , dış görünüşüne önem veren - Tercihen Güvenlik Hizmetleri konusunda tecrübe sah..

Elazığ / Merkez HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. lider müşterimiz adına Elazığ merkez Yön-2 Avm noktamız da görevlendirilmek üzere, • Mağ..