Elazığ İş İlanları

Şehir: Elazığ
Elazığ / Merkez Coca-Cola İçecek A.Ş.

GENEL NİTELİKLER *Meslek Lisesinin veya Meslek Yüksek Okulunun Gıda veya Kimya bölümlerinden mezun *Benzer pozisyonda minimum 1 yıl deneyim *Vardiyalı sistemde çalışabilecek *Sorgulayıcı ve gelişime açık *Tercihen MS Office programları kullanabilen ..

Elazığ / Tümü Baraka Cafe Plaj

18-35 yaşları arasında deneyimli cafe ve plaj da çalışacak bay bayan servis personeli alınacaktır....

Elazığ / Merkez Ak Yapı

Firmamız bünyesinde tam zamanlı çalışacak muhasebeden anlayan ön büro elemanı alınacaktır...

Elazığ / Merkez Coca-Cola İçecek A.Ş.

GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin Mühendislik fakültelerinin ilgili bölümlerinden mezun olmak İyi derecede İngilizce bilgisine sahip olmak Tercihen 2 sene planlama iş tecrübesine sahip olmak MS Office uygulamalarına hakim olmak ( tercihen SAP deneyimi olan ) Asker..

Elazığ / Merkez Damla Reklam

tasarım işi yapacak bayan elamanlar..

İş Tanımı Kurumumuz yeni faaliyete girmiş durumdadır. Abdullah pasa mahallesi Nene Hatun Anaokulu altındadır. Aranan Nitelikler Çocuklara karşı hoşgörü sahibi , Sorumluluk sahibi, Daha önce ev işlerine uzak olmayan, Ev işini severek yapan çay servis v..

HEDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektöründe lider İçecek firması için Mobil Merch arayışındayız; Bölgeler; Kars Antalya Elazığ İskenderun Rut plan dahilinde mağazaları ziyaret edecek, Raf ve depo stoklarını kontrol ederek eksiklik..

Elazığ / Tümü Coca-Cola İçecek A.Ş.

GENEL NİTELİKLER Çevre Mühendisi veya Mühendislik Fakültelerinin ilgili bölümlerinden mezun olmak Mühendislik Fakültelerinin ilgili bölümlerinden mezun adaylar için Çevre Görevlisi Belgesine sahip olmak C sınıfı iş güvenliği uzmanlığı sertifikasına sahip olmak En az 1 ..

Elazığ / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıtestAranan Niteliklertest..

HEDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektöründe lider İçecek firması için Mobil Merch arayışındayız; Bölgeler; * İstanbul Beyoğlu *Kars ikametgahlı , Iğdır ve Doğu Beyazıt rutunda araçlı merch *Antalya *Isparta *Mersin *Adana *İskenderun/Elaz..