Elazığ İş İlanları

Şehir: Elazığ

Yurtdışı pazarında firmamızı temsil edecek Yapı Kimyasalları,Boya ve Söve üreten firmalara yönelik kimyasal hammaddelerimizin satış sorumluluğunu üstlenebilecek İngilizce ve Rusça dilleri olan çalışma arkadaşı aramaktayız. www.essekimya.com..

Elazığ / Merkez United Group

İŞ TANIMI UNITED GROUP bünyesinde ; ELAZIĞ ' da bulunan projemizde görevlendirilmek üzere bayan güvenlik görevlisi takım arkadaşları aranmaktadır. ARANAN NİTELİKLER - Silahlı veya Silahsız Özel Güvenlik Kimlik sahibi - Diksiyonu düzgün , dış görünüşüne ön..

Elazığ / Merkez ebebek

GENEL NİTELİKLER ebebek'in Elazığ Cadde'de bulunan Mağaza'sında görevlendirilmek üzere 'Satış Danışmanları' arıyoruz. En az lise mezunu, Tercihen perakende mağazacılık sektöründe deneyimli, Nezaket ve zarafet kurallarını benimsemiş, özümsemiş Takım çalışm..

Elazığ / Tümü Akad Basın Yayın

Ankara da 29 yıldır Kolej ve Demirlibahçe şubelerinde ülke genelinde yayıncılık ve yayın pazarlama sektöründe hizmet veren yayınevimize Uzaktan Eğitim (Canlı Dershane proğramları),Kültür ,Kreş ,Anaokulu ,Özel Rehabilitasyon merkezi ürünleri ayrıca yabancı dil setlerinin tanıtım ve satışını yapabilec..

Elazığ / Tümü Uzman Özel Direksiyon

UZMAN ÖZEL DİREKSİYON FİRMAMİZDA BAYAN USTA ÖĞRETİCİ SAATLİK İŞ TALEBİNE GÖRE CALİŞTIRALACAKTİR USTA ÖĞRETİCİ SERTİFİKASININ OLMASI LAZIM SERTİFİKA YOKSA KESİNLE ARANMASIN..

Elazığ / Merkez Coca-Cola İçecek A.Ş.

İş Tanımı • Depo, üretim planlama ve müşteri ile sürekli iletişim halinde olarak, bayi siparişlerinin alınmasından, sevkiyatın tamamlanana kadar olan süreci takip ederek, siparişin zamanında, tam ve eksiksiz olarak müşteriye ulaştırılmasını sağlamak • Müşteri siparişlerin alınışı..

Elazığ / Merkez Boğaziçi Taslak Kurs Merkezi

Boğaziçi Taslak Kurs merkezi olarak yıllardır Elazığ'da eğitim alanında hizmet vermekteyiz. 2016-2017 eğitim öğretim yılı için deneyimli, kendini bilen, öğrenci-veli ilişkileri kuvvetli alanında kendine güvenen ve tek amacı öğrencileri başarıya taşımak olan fedakar arkadaşlarla yolumuza devam etmek ..

Elazığ / Merkez Coca-Cola İçecek A.Ş.

Genel Nitelikler • Minimum 3 yıl deneyimli • Üniversite mezunu • Çok iyi düzeyde İngilizce bilgisine sahip • MS Office uygulamalarına hakim • B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen • Farklı lokasyonlarda çalışmaya açık • Seyahat engeli olma..

Elazığ / Merkez Bakış Ajans

Medya kuruluşumuz bünyesinde Haber editörü olarak görev yapacak en az lise mezunu yetenekli Bayan elemanlar alınacaktır. Müracaatlar cv yazılarak yapılacaktır...

Elazığ / Merkez Ilgın Otomotiv

ARAÇLAR KONUSUNDA TECRÜBELİ, MEKANİK AKSAMINDAN ANLAYAN, LPG MONTAJI YAPABİLECEK, AYNI ZAMANDA PERSONELDEN SORUMLU OLABİLECEK MONTAJ ELEMANI ARANMAKTADIR...