Erzurum İş İlanları

Şehir: Erzurum

İş Tanımı     Büro Mobilyaları üretiminde faaliyet gösteren ve sektörün önde gelen kuruluşlarından olan şirketimizin, Erzurum Satış Mağazamız da görevlendirilmek üzere, belirtilen niteliklere sahip BAY-BAYAN takım arkadaşı arıyoruz.Aranan Nitelikler..

Erzurum / Tümü ASİL A.Ş.

İş TanımıŞirketimizin Erzurum ilinde taahhütü altında bulunan Baraj inşaatında çalışacak en az 5yıl deneyimli şantiye şefi olarak görev ve sorumluluk alacak İnşaat Mühendisi aranmaktadır.Aranan Nitelikler* İnşaat Mühendisi * DSİ işlerin..

Erzurum / Oltu Bumarket

ERZURUM OLTU İLÇESİNDE FAALİYET GÖSTEREN MADEN OCAĞIMIZDA YATILI OLARAK ÇALIŞABİLECEK 10-15 PERSONELE YEMEK YAPABİLECEK BAY AŞÇI ALINACAKTIR...

Erzurum / Tümü Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz sektöründe lider ve Türkiye'nin önde gelen kurumsal şirketi için engelli kadrosunda istihdam edilmek üzere "Müşteri Temsilcisi" arayışımız bulunmaktadır. *Çağrı Merkezi operasyonunda görevlendirilmek üzere, müşterilerden gelen çağrıların, kaliteli hizme..

Erzurum / Aziziye (Ilıca) Turkcell Global Bilgi

En az Lise, tercihen Önlisans ve Lisans mezunu Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek Etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip Müşteri ve hedef odaklı Ms Office programlarına hakim ve hızlı klavye kullanabilen..

Aranan NiteliklerGenel nitelikler: En az lise mezunu, 25-30 yaş arasında Askerliğini yapmış, Aktif araç kullanabilen, Yapı sektöründe tercihen tecrübeli, Dış görünümüne özen gösteren, Kendine güvenen, ..

Aranan Nitelikler    Baraj ve Gölet yapım işlerinde deneyimli D.S.İ Mevzuatına hakim Seyahat engeli olmayan   ..

Aranan NiteliklerGenel nitelikler: En az lise mezunu, 25-30 yaş arasında Askerliğini yapmış, Aktif araç kullanabilen, Yapı sektöründe tercihen tecrübeli, Dış görünümüne özen gösteren, Kendine güvenen, ..

İş Tanımıİhsan Doğramacı Vakfı Erzurum Özel Bilkent Laboratuvar Ortaokulu'na 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı için Fen Bilgisi veya Biyoloji Öğretmenleri alınacaktır.For 2016-2017 Academic Year, İhsan Doğramacı Foundation Bilkent Erzurum Laboratory Scho..

İş Tanımı15 Yıllık sektör tecrübesiyle, Türkiye’nin değişik noktalarında oluşan geniş referans grubu desteğiyle, güvenlik ve bilişim sistemleri alanında hizmet veren, uzman bir şirketiz Gücünü, kalitesinden ve müşteri memnuniyetinden alarak kendini ispatlamış ve..