Erzurum İş İlanları

Şehir: Erzurum
Erzurum / Yakutiye Telekurye Kurye Dagıtım A. S

** İşin Tanımı Saha personeli olarak görev yapmak, Proje kapsamında tablet üzerindeki mobil uygulama ile sahada veri üretimi yapmak. ** Aranan Nitelikler Erzurum ilinde ikamet eden, Takipçi, dikkatli, titiz ve planlı çalışabil..

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

Erzurum AVM PROJESİNDE Çalışacak BAY Güvenlik Personelleri Aranmaktadir. Çalışma Sistemi 8 saat olmaktadir. Müracaat: 0544 405 58 25 Mahmut bey..

Erzurum / Tortum Protar Yapı A. Ş

Yeni başlayan Erzurum Tortum ve Ağrı Patnosta Gölet inşaatlarımız için 2 Adet Harita Teknikerine İhtiyaç vardır Aradığımız Nitelikler; Üniversitelerin Harita bölümü ön lisans programlarından mezun, Minimum 5 yıl harita ve inşaat işlerinde tecrübe sahibi İyi derecede ..

Erzurum / Tümü CARREFOURSA

Erzurum CarrefourSA Hiper marketimizde görevlendirilmek üzere, tam zamanlı çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ürünlerin barkodlarının okutulması, mal bedelinin nak..

Erzurum / Tümü HALKA GRUP

Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Sektöründe lider müşterimiz için supervisor kadrosunda yer alacak ekip arkadaşları aramaktayız. ERZURUM da..

Erzurum / Tümü Spormack

Firmamız bünyesinde İnternet Mağazası yönetme tecrübesi olan, kendine güvenen, pozitif yöneticilere ihtiyacımız vardır..

Erzurum / Tümü Öz Marina Denizcilik

ÖZ MARİNA DENİZCİLİK ( 34 YILLIK SEKTÖR TECRÜBESİ İLE ) Yurt içi, Yurt Dışı Çalışan Yolcu, Ro-Ro, Tanker, Yük Gemileri ve Özel Yatlarda Çalışabilir, Denizcilik sektöründe iyi bir kazanç ve Meslek sahibi olabilirsiniz. Vasıflı,Vasıfsız Personel Kadrolarında; ..

Erzurum / Merkez Şanlı Home Nazay Halı

Yeni açılacak Halı Ve Perde Mağazamıza Part Time satış danışmanı alınacaktır...

Erzurum / Yakutiye Nbv İç Giyim

Firmamız bünyesinde tescilli bir marka ürünlerinin satışı için avm içinde çalışacak bayan satış temsilcileri aramaktayız. _Kişisel bakımına önem veren _Çalışma günü ve vardiye saatlerinde herhangi bir problemi olmayan _Maaş + pirim sistemiyle _Tercihen mağaz..