Erzurum İş İlanları

Şehir: Erzurum

Üniversitelerin ilgili bölümlerinde (Bilgisayar Mühendisliği,Yönetim Bilişim Sistemleri,Bilgisayar Programlama vb.) öğrenim gören, Öğrenmeye açık, Yazılım alanında kariyer hedefleyen, Stajı okul tarafından zorunlu olan ya da gönüllü staj yapmak isteyen veya part time çalışmak istey..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; - 18-30 yaşlarında Bay & Bayan - Diksiyonu düzgün, - Erkek adaylar için Askerlik Hizmetini tamamlamış - Satış konusunda tecrübeli, İkna kabiliyeti y..

Erzurum / Aziziye (Ilıca) Turkcell Global Bilgi

En az Lise, tercihen Önlisans ve Lisans mezunu Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek Etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip Müşteri ve hedef odaklı Ms Office programlarına hakim ve hızlı klavye kullanabilen..

Erzurum / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TÜM TÜRKİYE’DE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Genel Nitelikler • 18- 28 Yaş arası, • Yüksek iletişim becerisine sahip • En az lise mezunu, • bayan. İŞ TANIMI : Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakende nokt..

Erzurum / Yakutiye Serkan Daş Sigorta

İş tecrübesi olan , tercihen daha önceden sigorta sektöründe çalışmış personel arayışımız bulunmaktadır...

Erzurum / Aziziye (Ilıca) Serkan Daş Sigorta

İŞ TECRÜBESİ OLAN DİKSİYONU DÜZGÜN BİLGİSAYAR KULLANMAYI BİLEN OFİS İÇİNDE ÇALIŞACAK EKİP RUHUNA UYGUN BAYAN ELEMANLAR ALINACAKTIR..

Erzurum / Aziziye (Ilıca) QNB Finansbank

Şirket / İş Tanımı QNB Finansbank’ta sizi neler bekliyor? QNB Finansbank olarak çalışan memnuniyetinin bir kurum için en önemli değer olduğuna inanıyoruz. Kariyer yolculuğunda size destek olmak için İnsan Kaynakları uygulamalarını beklentilerinize göre oluşturuyoruz. Bu kapsamda;..

Erzurum / Tümü Mass Direct

Sektörün de lider olan firma için dönemsel ve tam zamanlı saha aktivitesinde görevlendirilmek üzere ''Saha Süpervizörü''aramaktayız. *En az lise mezunu *Daha önce ekip yönetim tecrübesi bulunan,Ekip kurabilecek, *Dış görünümüne önem veren,diksiyonu düzgün, *Organizasyon ve ..

Erzurum / Yakutiye Es-Er Mühendislik

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere, makina veya elektrik mühendisi alınacaktır...

Erzurum / Tümü Mass Direct

YER: ERZURUM BAYAN PERSONEL Sahada Ürün Bilgilendirmesi yapacak arkadaşlar aramaktayız. * BÜTÇE * 1500 TL MAAŞ + AGİ(123TL), SGK, 170TL YOL, ve 290 TL YEMEK (ticket ) Boy 1.60 cm üzeri, 36-38 Beden, Kişisel bakımına özen gösteren ,Markayı en iyi şekilde temsil ed..