Erzurum İş İlanları

Şehir: Erzurum

İŞ TECRÜBESİ OLAN DİKSİYONU DÜZGÜN BİLGİSAYAR KULLANMAYI BİLEN OFİS İÇİNDE ÇALIŞACAK EKİP RUHUNA UYGUN BAYAN ELEMANLAR ALINACAKTIR İrtibat Telefon: 4446811..

Erzurum / Yakutiye Pasem Temizlik Hizmetleri

Diksiyonu düzgün, müşterilerle sonuç odaklı ofis için bayan saha çalışmasında bay personel alınacaktır...

Erzurum / Yakutiye Vfsigorta

GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu, Tercihen aktif satış konusunda deneyimli, Sahada çalışmayı seven, Kariyerinde satış alanında ilerlemek isteyen, İletişim, ikna kabiliyeti yüksek, ürün sunum ve satışında iddalı,, Diksiyonu düzgün, prezantbl, görünümüne ..

Erzurum / Merkez İmaj Oto Kuaför

İMAJ OTO YIKAMA VE KUAFÖRÜNDE ÇALIŞMAK ÜZERE ACİL DENEYİMLİ 25-35 YAŞ ARASI ERKEK ELEMANLARA ACİL İHTİYAÇ VARDIR..

Müşteri işlemlerinde teknik destek (telefonda teknik destek) işinde çalışacak önlisans mezunu bilgisayar bilgisi iyi olan tercihen muhasebe bilgisi olan bay bayan elemanlar alınacaktır...

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere pazarlama elemanı alınacaktır...

Erzurum / Aziziye (Ilıca) Turkcell Global Bilgi

En az Lise, tercihen Önlisans ve Lisans mezunu Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek Etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip Müşteri ve hedef odaklı Ms Office programlarına hakim ve hızlı klavye kullanabilen..

Erzurum / Merkez Aras N Kolay Mağazası

En az lise mezunu bayan,20-30 yaş arasi, güler yüzlü ikna kabiliyeti yüksek satış yapabilecek eleman arıyoruz...

Erzurum / Yakutiye Vfsigorta

İŞ TANIMI - Telefon, evrak ve ürün trafiğinin yönetilmesi, - Banka ve resmi kurumlarda evrak işlerinin yürütülmesi, - Ofis içi ve dışı idari işlerin yürütülmesi, GENEL NİTELİKLER - MS Office programlarını kullanabilen, -Sigara kullanmayan (ŞART) -Erk..

Erzurum / Palandöken Eşrefoğlu Ticaret Ve Pazarlama

Erzurum Forum AVM de TANTİTONİ züccaciye ve mutfak ürünleri satış mağazamızda istihdam edilmek üzere; tercihen züccaciye ya da avm bünyesinde satış tecrübesi olan, üniversite mezunu, kendini rahatlıkla ifade edebilen, diksiyonu ve insan ilişkileri çok iyi olan, ikna kabiliyeti yüksek, ekip ve prim u..