Erzurum İş İlanları

Şehir: Erzurum
Erzurum / Merkez Bms Group

projelerde çalıştırılmak üzere sabah 07:00 ile 10:00 arası temizlik personelleri alınacaktır. İRTİBAT: 0542 428 18 87..

** İşin Tanımı Mobil uygulama ile veri üretimi yapmak Saha Operasyon personelinin planlaması, takip ve kontrolünü gerçekleştirmek, Görev yaptığı bölüm ile ilgili kendisinden istenecek periyodik raporlamaları yapmak. ** Aranan Nitelikler..

** İşin Tanımı Saha personeli olarak görev yapmak, Proje kapsamında tablet üzerindeki mobil uygulama ile sahada veri üretimi yapmak. ** Aranan Nitelikler Erzurum ilinde ikamet eden, Takipçi, dikkatli, titiz ve planlı çalışabil..

Erzurum / Yakutiye Fillo Logistics

Erzurum Birimimizde Kurye olarak görev alacak çalışma arkadaşları aramaktayız. *En az ortaokul mezunu *İnsan ilişkilerinde başarılı, *Ekip çalışmasına yatkın, *Yoğun beden gücü ile çalışabilecek, *Yükleme-boşaltma işlemi yapabilecek, *Esnek çalışma saatleri..

Erzurum / Yakutiye Tema Sürücü Kursları

Ön Muhasebe elemanı alınacaktır...

Erzurum / Aziziye (Ilıca) Turkcell Global Bilgi

En az Lise, tercihen Önlisans ve Lisans mezunu Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek Etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip Müşteri ve hedef odaklı Ms Office programlarına hakim ve hızlı klavye kullanabilen..

Erzurum / Yakutiye Er İlgi Oto Kuaför

Oto yıkama işinden anlayan Vasıfsız Acil Eleman aranıyor....

Erzurum / Yakutiye Es-Er Mühendislik

diksiyonu düzgün bilgisayar kullanabilen sekreter alınacak..

Erzurum / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan uluslararası bir sigara firması için Malatya,Şanlıurfa,Erzurum bölgede Sahada ürün bilgilendirmesi yapacak, markayı en iyi şekilde temsil edecek bayan personeller alınacaktır. 1500 tl. maaş+agi (123) TL+SGK+..

Erzurum / Aziziye (Ilıca) QNB Finansbank

Şirket / İş Tanımı Finansbank’ta sizi neler bekliyor? Finansbank olarak çalışan memnuniyetinin bir kurum için en önemli değer olduğuna inanıyoruz. Kariyer yolculuğunda size destek olmak için İnsan Kaynakları uygulamalarını beklentilerinize göre oluşturuyoruz. Bu kapsamda; ..