Gaziantep Eleman İş İlanları

Şehir: Gaziantep Pozisyon: Eleman
Gaziantep / Tümü TAM FAKTORİNG A.Ş.

İş TanımıTam Faktoring çalışanlarının başarısı ile hızla büyümeye devam ediyor. Gaziantep Şubemizde görev almanın Tam Zamanı Şimdi!Faktoring ürünlerinin tüm tüzel kişilere aktif sahada satışını, bütçelenen hedefler paralelind..

Gaziantep / Tümü GAZİANTEP ADA OKULLARI

İş Tanımıkurumumuzda ilköğretim ve ingilizce öğretmenleri aranmaktadır en az üç yıl deneyim aranmaktadır..

Gaziantep / Tümü Wmc Guerilla

İş TanımıTürkiye’nin önde gelen bankalarından birine merchandising hizmeti veren sektöründe lider firmamızın  saha ekibinde görevlendirilmek üzere;     Tahsis edilecek araçlarla, belirli rut planı doğrultusunda sor..

Gaziantep / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş Tanımı  ZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; GAZİANTEP GAZİ MUHTAR PAŞA BULVARI'nda bulunan FLO mağazasında görevlendirmek üzere PART TİME SATIŞ DANIŞMAN..

Gaziantep / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş Tanımı  ZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; GAZİANTEP KARATAŞ FLO mağazasında görevlendirmek üzere PART TİME SATIŞ DANIŞMANLARI aramaktadır. ..

Gaziantep / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş Tanımı  ZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; GAZİANTEP SANKOPARK FLO mağazasında görevlendirmek üzere PART TİME SATIŞ DANIŞMANLARI aramaktadır. ..

Gaziantep / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş Tanımı  ZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; GAZİANTEP FORUM FLO mağazasında görevlendirmek üzere PART TİME SATIŞ DANIŞMANLARI aramaktadır. M..

Gaziantep / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş Tanımı  ZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; GAZİANTEP M1 FLO mağazasında görevlendirmek üzere PART TİME SATIŞ DANIŞMANLARI aramaktadır. Mağa..

Gaziantep / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş Tanımı  ZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; GAZİANTEP NİZİP FLO mağazasında görevlendirmek üzere PART TİME SATIŞ DANIŞMANLARI aramaktadır. M..

Gaziantep / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş Tanımı  ZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; GAZİANTEP PRIME MALL'da bulunan FLO mağazasında görevlendirmek üzere PART TİME SATIŞ DANIŞMANLARI aramaktadı..