Gaziantep Uzman İş İlanları

Şehir: Gaziantep Pozisyon: Uzman
Gaziantep / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık Hizmetleri Par Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye ..

Firmamız üniforma sektöründe faaliyet gösterip okul , iş ve işçi kıyafetleri üretmektedir. İş organizasyonu yapan, satış öncesi hazırlık yapan, müşterilerle görüşerek satış işlemlerini takip eden, satış sonrası işlemleri kontrol eden, bir sonraki güne hazırlık yapan nitelikli personel aranmakt..

İş Tanımı     Büro Mobilyaları üretiminde faaliyet gösteren ve sektörün önde gelen kuruluşlarından olan şirketimizin, Gaziantep Satış Mağazamız da görevlendirilmek üzere;    * Ön Muhasebe Elemanı, * Mağaza Müdürü, * Aktif Satış Elemanı,  BAY-B..

İş TanımıHamamcıoğlu Müesseseleri Ticaret T.A.Ş., 1880 yılında Istanbul’da kurulmuştur.Hamamcıoğlu Müesseseleri bir aile şirketidir. Şirket, 1946 yılına kadar tarım ve deniz ürünleri ihracatı yapmıştır ve o tarihlerde Romanya, Bulgaristan ve Yunanistan’da birer bü..

Gaziantep / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık HizmetleriPar Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye g..

Gaziantep / Tümü BEGO İMPLANT TÜRKİYE

İş Tanımıİmplant Teknolojisi sisteminin kurucu şirketleri arasında yer alan 'Bego Implant Systems GmbH & Co. Kg bilgi güvenliği ve uygulama güvenilirliği ile Türkiye Diş Hekimleri tarafından kullanılan en çok bilinen bir implant markasıdır. Almanyada 1994 yılından bu yana..

İş TanımıFirmamız 2000 yılından bu yana Gaziantep' de Angora Halı A.Ş. olarak makina halısı üretiminde faliyet göstermektedir. Sektöründe öncü, kalitesinden ödün vermeyen Angora Carpet ailesine yeni üye aramaktayız.Aranan Nitelikler Yükse..

İş TanımıŞirketler grubumuza bağlı olarak ağır makine, cebri borular, baraj kapakları, hidromekanik ve elektromekanik teçhizatlar ve çelik imalat sektöründe faaliyet gösteren şirketimizin Gaziantep Başpınar'daki fabrikamız da Kalite Kontrol Departmanında çalışabilecek ekip ça..

İş TanımıŞirketler grubumuza bağlı olarak ağır makine, cebri borular, baraj kapakları, hidromekanik ve elektromekanik teçhizatlar ve çelik imalat sektöründe faaliyet gösteren şirketimizin Gaziantep Başpınar'daki fabrikamız da İmalat Departmanında çalışabilecek ekip çalışmasın..

İş TanımıSecuritas’ta, bizim önemli bir misyonumuz var. Her gün, dünyanın her yerinde günün kahramanları olan çalışanlarımız insanların daha güvende hissetmelerini sağlıyorlar. Takımımıza katılmak üzere; Çukurova Böl..