Hatay İş İlanları

Şehir: Hatay
Hatay / İskenderun Doğan Çanta

GENEL NİTELİKLER • Tercihen Üniversite mezunu, • Sektörde tecrübe sahibi, • 'Mağaza Yönetimi' konusunda deneyimli, • Esnek çalışma saatlerine ve Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, • Görsel ve vitrin sanatlarını uygulayabilecek, • Nebim & Winner & W3 mağ..

Hatay / Tümü Nuh Denizcilik

GEMİLERE VASIFLI VASIFSIZ ELEMAN ; NUH DENİZCİLİK ( 30 YILLIK TECRÜBEMİZ İLE ) *** ACİL *** YURT İÇİ VE YURT DIŞI (ULUSLARARASI) GEMİ VE ÖZEL YATLARDA GÖREV ALACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR. GEMİ VE YATLARDA ÇALIŞABİLİR, DENİZLERDE İYİ BİR KAZANÇ VE..

Hatay / Antakya Yargıcı Basın Yayın

Kariyerini satış-pazarlama alanında ve kurumsal marka değeri olan bir şirkette çalışarak geleceğini planlayan, genç girişimcilere süper iş imkanı sunuyoruz.Bireysel satışlarda başarı gösteren adayları; Satış ve pazarlama yönetim departmanlarında kazanç ve kariyerinde işini geliştirerek geleceğin SA..

Hatay / Tümü Arma Denizcilik

ARMA DENİZCİLİK ULUSLARARASI ÇALIŞAN YOLCU GEMİSİ RORO GEMİSİ KURUYÜK GEMİSİ TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR TÜM SOSYAL HAKLAR MEVCUT, SSK – PRİM – SEFER BAŞI PRİMLER – 6 AYDA 1 MAAŞ İKRAMİYE – ERKEN..

Hatay / Antakya Mızraklı Araç Kiralama

Türkiye genelinde araç kiralama faaliyeti vermekte olan firmamızın, Hatay - Antakya'da bulunan Çağrı ve Koordinasyon Merkezinde görevlendirilmek üzere; - Tercihen İngilizce ve/veya Almanca bilen, - Diksiyonu ve Türkçesi düzgün, - Tercihen Antakya'da ikamet eden, - Tam..

Hatay / Antakya Mızraklı Araç Kiralama

Ulusal düzeyde araç kiralama hizmeti veren firmamızda görevlendirilmek üzere; -Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, -Genel muhasebenin tüm işleyişi ile vergi mevzuatı ve uygulamalarına hakim, - Bilgisayar kullanmayı ve Ofis Programlarını bilen, -Finansal tablolar ve Bü..

Hatay / Tümü Reisim Denizcilik

REİSİM DENİZCİLİK ULUSLARARASI ÇALIŞAN YOLCU GEMİSİ RORO GEMİSİ KURUYÜK GEMİSİ TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR TÜM SOSYAL HAKLAR MEVCUT, SSK – PRİM – SEFER BAŞI PRİMLER – 6 AYDA 1 MAAŞ İKRAMİYE – ERK..

Hatay / İskenderun Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla büyüyen Simit..

Yatırım fırmamızda uzun dönemli getirisi yüksek deneyimli deneyimsiz gayrimenkul danışmanı veya adayları aramaktayız. Başvuruları şahsen yapmanız gerekmektedir...