Hatay İş İlanları

Şehir: Hatay
Hatay / Tümü Nuh Denizcilik

NUH DENİZCİLİK ( 30 YILLIK SEKTÖR TECRÜBESİ İLE ) Yurt içi, Yurt Dışı Çalışan Yolcu, Ro-Ro, Tanker, Yük Gemileri ve Özel Yatlarda Çalışabilir, Denizcilik sektöründe iyi bir kazanç ve Meslek sahibi olabilirsiniz. Vasıflı,Vasıfsız Personel Kadrolarında; 25..

Hatay / İskenderun Dünya Medya

Portföy kaçırmak için değil, portföy arttırmak için bizimle hareket edecek Reklam Koordinatörü arıyoruz.....

Hatay / Tümü Aras Kargo

İş Tanımı Şubenin gelen ve giden kargo operasyonunu yürütmek. Şubenin telefon trafiğini yönetmek, gelen müşteri taleplerine gereken ilgi ve özeni göstermek, oluşan problemleri çözmek veya çözümüne destek olmak. Kargo gönderimi için şubeye gelen müşterileri karşılayarak kargo..

Uluslararası bir proje kapsamında İstanbul, Şanıurfa ve Hatay-Reyhanlı'da kurulan Protez Ortez merkezlerimizde istihdam edilmek üzere, Üniversitelerin Protez Ortez programlarından veya liselerin Protez Ortez alanlarından mezun, tercihen deneyimli Protez Ortez Teknikeri/Teknisyeni adaylarınını arama..

Denizbank,Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve ATM birinci seviye banka hizm..

Hatay / İskenderun Doğan Çanta

Ürünlerin satışını destekleyecek görsel düzenlemeleri yapacak ve ürünü tanıtmaya yönelik etkinlikler yapacak, Sorumlu olduğu mağazada başarılı görsel sunum uygulamaları gerçekleştirilmesini sağlayacak, Mağaza içi ve Vitrin Görsel Düzenlemeleri gerçekleştirecek, modayı- trenleri - akti..

Hatay / İskenderun Körfez Denizcilik

Ofis ortamında Çalışacak; Maaş+Prim+Yemek+Sosyal İmkanlar ile Hatay İskenderun'da ikamet eden, 25- 35 YAŞLARINDA Bayan Sekreter alınacaktır. İLETİŞİM Seda Hanım - 05445395407..

Hatay / Antakya Storm Güvenlik Sistemleri

Yerimiz Antakya da olup, bölge farketmeksizin güvenlik ve zayıf akım projelerinde montaj ve destek verebilecek personel alımı yapılacaktır.Başvuruda bulunan arkadaşlar yaş belirlemesini dikakate almanızı rica ederim...

Hatay / İskenderun Storm Güvenlik Sistemleri

İskenderun merkezde güvenlik sistemleri ve network sistemleri kapsamında müşteri portföyü oluşturabilecek ve satış yapıp bu alanda hizmet verebilecek deneyimli personel alımı yapılacaktır...

BARBAROS DENİZCİLİK 2 (İZMİR ŞUBESİ) Uluslararası çalışan yolcu gemisi RORO gemisi kuru yük gemisi ve turistlik yatlarda çalışacak Aşçı / Aşçı Yardımcıları alınacaktır. Maaşlarımız Türk bayraklı gemilerde 2500-3500 TL - Dolar yabancı bayraklı gemilerde verilmektedir. ..