Hatay İş İlanları

Şehir: Hatay
Hatay / Antakya Hattapoğlu Otomotiv

30 yılı aşkın bir süredir faal olan servisimize oto mekanik (motor ve mekanik bakım onarım) ustaları alınacaktır. Yetişmiş ustaların yanı sıra yetiştirilecek çıraklar da alınacaktır. Servisimiz Antakya'da işiyle tanınan kaliteli servislerdendir. Renault ve Dacia grubu marka araçl..

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE EN AZ 5 YIL DENEYİMLİ ALT YAPI VE ÜST YAPI FORMENİ ALINACAKTIR. İLETİŞİM: NURULLAH AYKUT CEP:0532 277 82 88..

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE BSK (BİTÜMLÜ SICAK KARIŞIM) ŞANTİYESİNDE PROJE DİZAYN YAPABİLEN EN AZ 5 YIL DENEYİMLİ ARAŞTIRMACI İLETİŞİM: NURULLAH AYKUT CEP:0532 277 82 88..

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE; EN AZ BEŞ YIL DENEYİMLİ JCB BEKO LODER OPERATÖRÜ ALINACAKTIR. İLETİŞİM: NURULLAH AYKUT CEP:0532 277 82 88..

* Üniversitelerin İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ bölümlerinden mezun * BSK, Toprak işleri, sanat yapıları konusunda en az 5 yıl deneyimli * Yol İnşaatında mühendislik yapmış * Kesin hesap, hak ediş ve maliyet hesaplarını yapabilecek, * Analiz, keşif, fiyatlandırma, projelere hakim,..

Hatay / Antakya Hattapoğlu Otomotiv

Bilgisayara Dataları Girmek Ve Bilgileri Kontrol Etmek Ve Parça Depolama Kutularındaki Parçaları Fiziksel Olarak Kontrol Ederek Bilgisayardaki Envanterin Doğruluğunu Kontrol Etmek. Stok devir hızını takip edip, asgari atıl stok, azami aktif stok düzeyini dinamik tutabilecek Özel Siparişl..

Hatay / Tümü Reisim Denizcilik

REİSİM DENİZCİLİK ULUSLARARASI ÇALIŞAN YOLCU GEMİSİ RORO GEMİSİ KURUYÜK GEMİSİ TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR TÜM SOSYAL HAKLAR MEVCUT, SSK – PRİM – SEFER BAŞI PRİMLER – 6 AYDA 1 MAAŞ İKRAMİYE – ERK..

Hatay / İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavir

Muhasebe bölümü lise mezunu yada En az 2 yıllık üniversite mezunu Ön muhasebede en az 2 yıl deneyimli bayan calışma arkadaşı arıyoruz..

Hatay / Tümü Körfez Denizcilik

KÖRFEZ DENİZCİLİK (25 Yıllık Sektör Tecrübesiyle) Yurtiçi, Yurt Dışı Çalışan Yolcu, Ro-Ro, Tanker, Yük Gemileri ve Özel Yatlarda Çalışabilir, Denizcilik sektöründe iyi bir kazanç ve Meslek sahibi olabilirsiniz. aşçı AşçınYardımcıları personel kadrolarında; 2500-3500 TL ve DOLAR ara..

Hatay / Tümü Körfez Denizcilik

KÖRFEZ DENİZCİLİK (25 Yıllık Sektör Tecrübesiyle) Yurtiçi, Yurt Dışı Çalışan Yolcu, Ro-Ro, Tanker, Yük Gemileri ve Özel Yatlarda Çalışabilir, Denizcilik sektöründe iyi bir kazanç ve Meslek sahibi olabilirsiniz. Vasıflı Vasıfsız personel kadrolarında; 2500-3500 TL ve DOLAR arası Kaz..