Hatay İş İlanları

Şehir: Hatay
Hatay / İskenderun Özel Daisy Poliklinik

Nişantaşı ve İskenderun,da Bulunan Estetik ve Güzellik Kliniğimizde Hastalarımızın girişinden ayrılışına kadar tüm süreçlerde en iyi hizmeti alması için görev yapan “Ön Muhasebe Hizmetleri” bölümümüz bünyesinde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklerde takım arkadaşları aramaktayız. ..

12 Yıllık Tecrübeye Sahip ve yaklaşık 35 e yakın çalışanımızla Sektörlere Çevre ve Maden Danışmanlığı ile Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Hizmetleri vermekte olan firmamızda çalışacak, * Diksiyonu düzgün * Dış görünümüne özen gösteren * Aktif Olarak araç kullanabilen ve seyahat engel..

Hatay / Antakya Askaral Mimarlık Tasarım

İnşaat sektöründe ince işler üzerine çalışmakta olan firmamıza Antakya da bulunan şantiyemizde görev alacak deneyimli mimar, tekniker aramaktayız. Şantiye yönetimi konusunda deneyimli AutoCad ve Office programlarını bilen saha tecrübesi olan, hakediş ve kesin hesap yapabilecek elemana ihtiyacımız v..

Hatay / Tümü Nuh Denizcilik

GEMİLERE VASIFLI VASIFSIZ ELEMAN ; NUH DENİZCİLİK ( 30 YILLIK TECRÜBEMİZ İLE ) *** ACİL *** İŞ YERLEŞİM SÖZLEŞMEMİZ BULUNMAKTADIR. MAAŞ+MESAİ+İKRAMİYE+SSK+YEMEK+KALACAK YER+ERKEN EMEKLİLİK ALTI AYDA BİR MAAŞ İKRAMİYE +++ YURT DIŞI SEFER..

Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine hakim, Tercihen Züccaciye ve Elektrik sektöründe en az 5 yıl satış ve pazarlama deneyimli seyehat engeli olmayan bay elemanlar alınacaktır. Maaş+pirim+sgk+yemek..

Hatay / İskenderun Özel Daisy Poliklinik

Lise veya Üniversite Mezunu Bayan Uzman estetisyen veya Güzellik Uzmanı Branşı ile ilgili özel eğitimler ve güncel uygulamalar ile kendisini sürekli geliştiren Yenilikleri takip eden, Cilt Bakımları, Vücut Uygulamaları Lazer uygulamalarında en az 3 yıl deneyi..

Hatay / Antakya Mızraklı Araç Kiralama

GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Alanında 5 yıllık deneyime sahip, son 3 yıl Finans Müdürü ya da olarak görev almış, Kendisine bağlı ekibi yönlendirebilecek Mesleki güncel mevzuat bilgisi olan, Finansal konularda temel yasalar ve kanunlar ha..

Hatay / İskenderun Doğan Çanta

Ürünlerin satışını destekleyecek görsel düzenlemeleri yapacak ve ürünü tanıtmaya yönelik etkinlikler yapacak, Sorumlu olduğu mağazada başarılı görsel sunum uygulamaları gerçekleştirilmesini sağlayacak, Mağaza içi ve Vitrin Görsel Düzenlemeleri gerçekleştirecek, modayı- trenleri - akti..

Hatay / Antakya Öksüz Ticaret

hatay antakya da seramik ve tesisat mlz satışı..

Hatay / İskenderun Güverte Denizcilik

İŞ YERLEŞTİRME SÖZLEŞMESİ YAPILMAKTADIR. YÜKSEK MAAŞLA GEMİLERDE ÇALIŞACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR. YURT İÇİ VE YURT DIŞI (ULUSLARARASI) GEMİ VE ÖZEL YATLARDA GÖREV ALACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR. GEMİ VE YATLARDA ÇALIŞABİLİR, DENİZLERDE İYİ BİR KAZANÇ VE MESLEK EDİNEBİLİRSİNİZ...