Hatay İş İlanları

Şehir: Hatay
Hatay / İskenderun Halit Arslan

Firmamızda görevlendirilmek üzere , * Yüksekokul veya üniversite mezunu , * Resmi muhasebe alanında deneyimli, ön muhasebe deneyimi de olabilir, * Tercihen Yeminli Mali Müşavirlik ofislerinde ve Bağımsız Denetim alanında denetim tecrübesi olan , * İyi derecede MS Of..

Hatay / İskenderun Halit Arslan

Firmamızda görevlendirilmek üzere , * Okul muhasebe deneyimi olan * Resmi muhasebe alanında deneyimli, ön muhasebe deneyimi de olabilir, * Tercihen Yeminli Mali Müşavirlik ofislerinde ve Bağımsız Denetim alanında denetim tecrübesi olan , * İyi derecede MS Office pro..

Hatay / İskenderun Doğan Çanta

GENEL NİTELİKLER Aranan Nitelikler: Mağazacılık/Perakendecilik sektöründe benzer görevde en az 2 yıl deneyimli, Planlama, ve organizasyon becerilerine sahip, Detaylara önem veren, sonuç odaklı çalışabilen, Zaman yönetimi ve raporlama konusunda hassas, İnsan..

Hatay / Tümü Özgü İdari Hizmetler

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz tekstil sektöründe faaliyet gösteren müşteri firmamızın Anneler Günü dolayısıyla 12-13-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında mağazalarında istihdam edilmek üzere kasa arkasında hediye paketi yapma konusunda destek olacak çalışma arkadaşları aramaktayız. Pers..

belgelendirme şirketinde sınav değerlendiricisi ve karar verici olarak çalıştırılmak üzere 3 yıl tecrübeli MAKİNA MÜHENDİSİ alınacaktır...

Abiye, gelinlik satışında deneyimli veya mağazada çalışmış Satış yeteneği olan Dış görünümüne özen gösteren Mağaza Satış Sorumlusu alınıcaktır...

Hatay / Antakya Yeni Ekspres Oto Kiralama

firmamız bünyesinde çalışacak çay kahve servisi yapabilecek temizlikle ilgilenecek sekreter alınacaktır..

Hatay / Tümü Derin Denizcilik

Tüm sosyal haklara sahip Ssk + prim + sefer başı primleri + 6 ayda 1 maaş ikramiye Maaşlarımız Türk bayraklı gemilerde 2500-3500 TL - Dolar yabancı bayraklı gemilerde verilmektedir. Sabıka kaydınız yoksa ve en az ilköğretim mezunu iseniz ilgili telefonlarımızdan bilgi alabilirsini..

Hatay / Tümü Özgü İdari Hizmetler

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz tekstil sektöründe faaliyet gösteren müşteri firmamızın Anneler Günü dolayısıyla 12-13-14 Mayıs 2017 tarihlerinde istihdam edilmek üzere kasa arkasında hediye paketi yapma konusunda destek olacak çalışma arkadaşları aramaktayız. Personeller 3 gün boyunc..

Hatay / Antakya Akyılmaz Danışmanlık

Yüksek maaş ile Hatay' da çalışacak vasıflı vasıfsız elemanlar aranmaktadır...