Hatay İş İlanları

Şehir: Hatay

FİRMAMIZIN HATAY VE ÇORUM ŞANTİYELERİNDE ÇALIŞACAK MİKSER ŞÖFÖRÜ ARANMAKTADIR İLETİŞİM İÇİN : MUSTAFA AYKUT TEL: 0533 349 86 63..

FİRMAMIZIN HATAY HASSA KIRIKHAN DA BULUNAN ŞANTİYEMİZE PALETLİ EKSKAVATÖR OPERATÖRÜ ARAMAKTAYIZ... İLETİŞİM İÇİN : MUSTAFA AYKUT TEL: 0533 349 86 63..

Hatay / İskenderun Karaca Kurumsal Yemek Hizmetleri

Firmamız da çalıştırılmak üzere diksiyonu düzgün,insan ilişkilerinde başarılı,ikna kabiliyeti yüksek gıda mühendisi elemanı aranmaktadır...

Hatay / Erzin Hattuşa Vocation Club

Firmamız bünyesinde yetiştirilip reklam,tanıtım departmanımızda çalışmak üzere; - 18-26 yaş arası - Hızlı öğrenen - Bay ve Bayan *Yaz ve kış,full veya part time çalışılacak TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ... YEME İÇME-YOL MA..

Hatay / İskenderun Assa Akademi Eğitim Kurumları

İLKYARDIM EĞİTİM MERKEZİ İŞYERİMİZDE EĞİTMEN OLARAK ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ELEMAN ARAMAKTAYIZ...

HEDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektöründe lider İçecek firması için Sezonluk Yaya Merch arayışındayız; 18-30 yaş Bay&Bayan Rut plan dahilinde mağazaları ziyaret edecek, Raf ve depo stoklarını kontrol ederek eksiklikleri giderecek, Reyon Tanzim teşhir ç..

Hatay / Antakya Mızraklı Araç Kiralama

Türkiye genelinde araç kiralama faaliyeti vermekte olan firmamızın, Hatay - Antakya'da bulunan Çağrı ve Koordinasyon Merkezinde görevlendirilmek üzere; - Tercihen Arapça, İngilizce ve/veya Almanca bilen, - Diksiyonu ve Türkçesi düzgün, - Tercihen Antakya'da ikamet eden,..

Hatay / Antakya Mızraklı Araç Kiralama

Türkiye genelinde 12 şubesiyle araç kiralama hizmeti vermekte olan firmamızın Satış Sonrası Hizmetler Biriminde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere uygun personel ihtiyacımız bulunmaktadır. GENEL NİTELİKLER * Yüksekokul / Üniversite mezunu, * "Çağrı Merkezi"..

Hatay / Erzin Hattuşa İsos

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere tanıtım elemanı alıncaktır. Başlamak için mükemmel olmak zorunda değilsin ama mükemmel olmak için başlamak zorundasın..