Aşçı Yardımcısı İş İlanları

Pozisyon: Aşçı Yardımcısı
Bursa / Nilüfer Papatya Anaokulu

Bursa/ Nilüfer ilçesi PAPATYA anaokulunda çalışabilecek Anaokulu Öğretmeni aranmaktadır...

Ankara / Tümü TAVUK DÜNYASI

Ankara batıkent te yeni açılacak olan TAVUK DÜNYASI şubemize Merkezimizden marinasyonu yapılarak gönderilen ürünlerimizi tava ve ızgara yardımı ile pişirime işlemini yapabilecek tercihen mutfak deneyimi olan temizlik ve düzene özen gösteren esnek ve yoğun çalışma saatlerine uyum sağlayab..

Ankara / Tümü TAVUK DÜNYASI

Ankara kızılay da yeni açılacak olan TAVUK DÜNYASI şubemize Merkezimizden marinasyonu yapılarak gönderilen ürünlerimizi tava ve ızgara yardımı ile pişirime işlemini yapabilecek tercihen mutfak deneyimi olan temizlik ve düzene özen gösteren esnek ve yoğun çalışma saatlerine uyum sağlayabil..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Ff Taze Gıda San Tic. Ltd Şti.

Genel Nitelikler FRESH- FOOD taze ve sağlıklı gıda üretip, paketleyip dağıtan şirketimizde görevlendirilmek üzere; aşağıdaki özelliklere sahip 'Aşçı Yardımcısı' arayışımız bulunmaktadır. • Tercihen Lise veya MYO aşçılık bölümlerinde mezun veya okuyan • Catering ,Otel ve r..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu TAVUK DÜNYASI

ZEYTİNBURNU OLIVIUM AVM DE BULUNAN TAVUK DÜNYASI ŞUBEMİZ İÇİN ÜRETİM TESİSLERİMİZDE MARİNE EDİLMİŞ HAZIR ÜRÜNLERİMİZİN TAVA VE IZGARA YARDIMI İLE PİŞİRİLMESİNDE GÖREV ALABİLECEK TAVACI IZGARACI PERSONEL ALINACAKTIR. MÜRACAAT: YILDIRIM BEY:0533 799 34 44..

Sakarya / Sapanca Han Doner

Döner / Izgara Ustası aranmaktadır...

Bursa / Nilüfer Papatya Anaokulu

Papatya Anaokulu muzda çalışabilecek elemana ihtiyacımız vardır...

İstanbul Anadolu / Kartal TAVUK DÜNYASI

Kartal sahilde Koç taş ın yanında yeni açılacak olan TAVUK DÜNYASI şubemize Merkezimizden marinasyonu yapılarak gönderilen ürünlerimizi tava ve ızgara yardımı ile pişirime işlemini yapabilecek tercihen mutfak deneyimi olan temizlik ve düzene özen gösteren esnek ve yoğun çalışma saatlerine..

Samsun / Atakum Rock City

Ekip çalışmasına ayak uydurabilecek,mutfakta çalışabilecek bayan personel aranmaktadır....