Aşçı Yardımcısı İş İlanları

Pozisyon: Aşçı Yardımcısı
Eskişehir / İnönü Gülel Karyakıt Dinlenme Tesisi

KÜTAHYA 33. KM DE BULUNAN DİNLENME TESİSİMİZİN RESTAURANT BÖLÜMÜNDE KEPÇECİ OLARAK ÇALIŞACAK PERSONELLER ARAMAKTAYIZ...

İstanbul Anadolu / Tümü Derin Denizcilik

DERİN DENİZCİLİK Uluslararası çalışan yolcu gemisi RORO gemisi kuru yük gemisi ve turistlik yatlarda çalışacak vasıflı vasıfsız personeller alınacaktır. Tüm sosyal haklara sahip Ssk + prim + sefer başı primleri + 6 ayda 1 maaş ikramiye Maaşlarımız Türk bayraklı gemilerde 250..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Bircis Gida

Maslak'ta faaliyette olan özellikle öğle saatlerinde yoğun olan restoranımızda görevlendirilmek üzere Aşçı Yardımcısı alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Tümü HD Restaurant İşletmeleri

Türkiye’nin önde gelen restoran firmalarından biri olan grubumuzun, İstanbul'da bulunan HD İskender restoranlarında görevlendirilmek üzere Mutfak Ekip Üyesi aramaktayız. • Tercihen mutfak bölümünde çalışmaya istekli ve yatkın, • Kalite ve hijyen standartlarına uygun ürün hazırlanm..

İzmir / Bayraklı Lbfitkıtchen

lbfitkıtchen diyet ve sağlıklı beslenme üzerine olan şirketimizde sahada pazarlama yapabilecek diksiyonu düzgün bay ve bayan saha görevlisi aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Tümü Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 10.500 çalışanı ile günde 650.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurt içi ve yurt dışındaki hizmet noktaları ile hızla büyüyen Simit Sar..

Antalya / Kepez Berraksu Hotel

* Güleryüzlü, pozitif, hizmet odaklı, gelişmeye ve öğrenmeye açık, * Dış görünümüne ve kişisel bakımına özen gösteren, * Hijyen kurallarına dikkat eden, temizliğe ve titizliğe önem veren, * Sulu yemek çıkarma noktasında tecrübesi olan, *Dönemlik değil 12 ay boyunca çalışabi..

İstanbul Anadolu / Maltepe Kirpi Cafe

Dünya mutfağında çalışacak aşçı ekip arkadaşları aranmaktadır...