Aşçı Yardımcısı İş İlanları

Pozisyon: Aşçı Yardımcısı

çayyolunda bulunan sushico şubemize yetiştirilmek üzere mutfak personeli aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Şişli TAVUK DÜNYASI

NİŞANTAŞI CITY'S AVM DE AÇILACAK OLAN TAVUK DÜNYASI ŞUBEMİZE, ÜRETİM TESİSLERİMİZ DE MARİNE EDİLEREK ŞUBEMİZE GÖNDERİLEN ET ÜRÜNLERİNİ TAVA VE IZGARA YARDIMI İLE PİŞİRİLMESİNİ YAPACAK EKİP ARKADAŞLARI ALINACAKTIR. CITY'S AVM ŞİŞLİ / İST..

İstanbul Avrupa / Şişli Marotiri Restaurant & But First Coffee

Marotiri Restaurant Bomonti'de görevlendirilmek üzere *Restoran mutfaklarında pozisyona bağlı olarak en az 2 yıl deneyime sahip, *Hijyen kuralları hakkında bilgi sahibi ve temizliğe özen gösteren, *İnsan ilişkilerinde başarılı ve takım çalışmasına yatkın, Aşçı v..

Çanakkale / Merkez TAVUK DÜNYASI

ÇANAKKALE 17 BURDA ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE BULUNAN TAVUK DÜNYASI MERKEZ ŞUBEMİZE ÜRETİM TESİSLERİMİZDE İŞLENEREK MARİNASYONU HAZIRLANMIŞ ÜRÜNLERİMİZİN TAVA VE IZGARA YARDIMI İLE PİŞİRİLMESİNİ YAPACAK, YOĞUN ÇALIŞMA SAATLERİNE AYAK UYDURABİLECEK, TEMİZ VE TİTİZ ÇALIŞMAYI PRENSİP EDİNMİŞ MESLEKİ TECRÜBE..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece TAVUK DÜNYASI

KÜÇÜKÇEKMECE ARMONİPARK AVM DE BULUNAN TAVUK DÜNYASI ŞUBEMİZ İÇİN ÜRETİM TESİSLERİMİZDE MARİNE EDİLMİŞ HAZIR ÜRÜNLERİMİZİN TAVA VE IZGARA YARDIMI İLE PİŞİRİLMESİNDE GÖREV ALABİLECEK TAVACI IZGARACI PERSONEL ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu TAVUK DÜNYASI

ZEYTİNBURNU OLIVIUM AVM DE BULUNAN TAVUK DÜNYASI ŞUBEMİZ İÇİN ÜRETİM TESİSLERİMİZDE MARİNE EDİLMİŞ HAZIR ÜRÜNLERİMİZİN TAVA VE IZGARA YARDIMI İLE PİŞİRİLMESİNDE GÖREV ALABİLECEK TAVACI IZGARACI PERSONEL ALINACAKTIR. MÜRACAAT: İBRAHİM BEY : 0530 159 3369..

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy ISS HAZIR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Cevizli Bahçe

Üsküdar Bağlarbaşı'nda bulunan Cafe & Ev Yemekleri konseptli işletmemize hamur işlerinde, tatlı ve zeytinyağlılarda deneyimli personel arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Sarıyer Küçük Ev

KÜÇÜKEV YEMEK HİZMETLERİ VE TURİZM A.Ş Merkez Üretim Tesisinde görevlendirilmek üzere; -Sektör ve alanında,kendini geliştirmek isteyen ve hedefleri olan -Esnek çalışma saatlerine ve günlerine uyumlu -Temizlik ve hijyene önem veren -Erkek adaylar için askerlik görevini..