Aşçı Yardımcısı İş İlanları

Pozisyon: Aşçı Yardımcısı
İstanbul Avrupa / Şişli Zucca Pizza

Şişli Pangaltı civarında yeni açılan İtalyan Restaurantına Pizza Yardımcısı alınacaktır. Bu alanda kariyer yapmak isteyen GENÇ ARKADAŞLAR (bay-bayan) arıyoruz. Kurtuluş, Pangaltı civarında ikamet eden adaylar tercih edilecektir. Detaylar yüz yüze konuşulacak...

İstanbul Anadolu / Beykoz ISS HAZIR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla..

Kocaeli / Çayırova sodexo

SODEXO ENTEGRE HİZMET YÖNETİMİ A.Ş. gebze osb deki projemizde değerlendirmek üzere aşçı Aşçı yardımcısı bulaşıkçı irtibat : 0530 877 1000..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü COOKSHOP

En az Lise mezunu, Daha önce benzer pozisyonda en az iki yıl deneyimi olan, Hijyen kurallarına önem veren, Dünya Mutfağı lezzetleri hakkında bilgi sahibi olan, Ekip çalışmasına katkı sağlayabilecek, Sorumluluk bilinci yüksek olan, Titiz ve dikkatli çalışmaya özen ..

İstanbul Anadolu / Tümü CRT HUMAN

CRT Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Crt Human ; kurum ve kuruluşların iş yaşamlarında istedikleri vizyona ulaşabilmeleri için gerekli olan nitelikli iş gücünü sağlamak amacıyla 1997 yılında kurulmuştur. Profesyonel hizmet kalitesiyle insan kaynakları, bordrolama, seçme yer..

Sakarya / Serdivan Makinox

Sakarya'da Burger Restaurantında çalıştırılmak üzere deneyimli/deneyimsiz aşçı ve aşçı yardımcıları... Genel Nitelikler: Benzer ve zincir restoranlarda aşçı veya aşçı yardımcısı olarak çalışmış, Hijyen kurallarına dikkat eden, temiz ve titiz, Dış görünümüne özen..

İstanbul Avrupa / Sarıyer sodexo

SODEXO ENTEGRE HİZMET YÖNETİMİ A.Ş. İstanbul Maslak daki projemizde değerlendirmek üzere; Aşçı Aşçı yardımcısı Garson Bulaşıkçı personele ihtiyacımız vardır. irtibat :0530 505 62 21..

Bursa / Osmangazi TAVUK DÜNYASI

Bursa Korupark Avm şubemizde çalışmak üzere iş disiplini olan, kişisel hijyenine önem veren tavacı veya aşçı yardımcısı alınacaktır. Müracaatlar buradan online olarak ya da: Cem Bey: 05305230716 Kadir Bey: 05352525914 numaralı telefonlardan yapılacaktır...

Muğla / Bodrum Mavi Yeşil Pansiyon

Şirketimize acil fastfood tarzı hafif yemekler yapacak aşçı yardımcısı aranıyor. Kalacak Yer + Ssk + Maaş Yoğun bir çalışma temposu olmadığından yüksek ücret beklentisinde bulunmayınız...

İstanbul Anadolu / Maltepe ISS HAZIR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla ..