Bakım Elemanı İş İlanları

Pozisyon: Bakım Elemanı

İnci GS Yuasa Akü Üretim tesisimizde Mekanik Bakım Bölümünde çalışacak takım arkadaşları aramaktayız. *Meslek Yüksekokulu ve Meslek Liselerinin Makine, Torna-Tesviye, Metal İşleri bölümlerinden mezun olmuş olan, *Manisa veya İzmir ilinde ikamet eden, *Minimum 2 yıl mekanik y..

CEBİR GRUP BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK ÜRETİM TECRÜBELİ İŞİNE ÖNEM VEREN 8 SAAT 2 VARDİYA SERVİS + YEMEK + SGK 1300 + AGİ MAAŞ ŞEKLİNDE ÇALIŞACAK 60 BAYAN PERSONEL İSTİHDAM EDİLECEKTİR. MULAKAT : TUZLA İÇMELER 1.KÖPRÜ DE BULUNAN EŞİYOK İŞ MERKEZİN DEKİ OFİSİMİ..

Bursa / Nilüfer Gümüşay Grup

MAKİNA BAKIM ONARIM USTASI YETİŞTİRMEK ÜZERE YARDIMCILAR ARANIYOR..

İstanbul Avrupa / Şişli Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Saglık Yat

Aranan nitelikler; - Bay, - Tercihen deneyimli, - İlkyardım sertifikası olan, - 35-45 yaş aralığında, - Dinamik, sağlıklı, dikkatli ve titiz, - Sabıka kaydı olmayan, - Tercihen Avrupa yakasında ikamet eden, - Tam zamanlı, Yatılı olmayacak..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Rota Denizcilik

Rota Denizcilik Yurt İçi ve Yurt Dışı (Uluslararası) Gemi ve Özel Yatlarda Görev Alacak Personeller Aranmaktadır. Gemi ve Yatlarda Çalışabilir, Denizlerde İyi Bir Kazanç ve Meslek Edinebilirsiniz. Restoran Bölümüne: Aşçı- Aşçı Yardımcısı- Garson - Komi Makine Dairesine: Mak..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Pressan Madeni Eşya

Kıraç- Esenyurt Bölgesinde Otomotiv Yan Sanayi olarak faaliyet gösteren Sanayi kuruluşumuza aşağıdaki niteliklere sahip Bakım Bölümünde 'Mekanik Bakım Elemanı' olarak görev yapacak takım arkadaşı aramaktayız. · Teknik Okulların Metal ile ilgili bölümlerinden mezun,..

Kocaeli / Gebze Keten Pnömatik

Havalı el aletlerinin teknik servis işlerini yapabilecek ( Yetiştirmek üzere ) İhtiyacı olan daimi eleman aranmaktadır.... * En az meslek lisesi mezunu. * Mekanik el becerisi olan. * Aktif araç kullana bilen...

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Ekol Denizcilik Aracılık Hizmetleri

ULUSLARARASI ÇALIŞAN YOLCU GEMİSİ RORO GEMİSİ KURU-YÜK GEMİSİ VE TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ , YAĞCI , AŞÇI ,AŞÇI YARDIMCISI , GARSON - KAMAROT, ELEKTRİKÇİ , ELEKTRİK ZABİTLERİ ALINACAKTIR. TÜM SOSYAL HAKLARA SAHİP SSK + PRİM + SEFER BAŞI PRİMLERİ + 6 AYDA 1 MAAŞ İKRAMİYE MAAŞLAR..

Iss Haşere Kontrol Hizmetleri A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Bahçıvan ilanlarına göz atabilirsiniz.Iss Haşere Kontrol Hizmetleri A. Ş. Bahçıvan ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Eyüp Mcdonald's

GAZİOSMANPAŞA Şubemiz İçin; -Takım çalışmasına uyumlu, - Dinamik ve çalışkan, - Müşteri memnuniyetine özen gösteren, - Esnek saatlerle çalışabilen, - Renkli, canlı, enerjik ve arkadaşça bir ortamda çalışmak isteyen, - 35-50 Yaş aralığında - Full-..