Bakım Elemanı İş İlanları

Pozisyon: Bakım Elemanı
İstanbul Avrupa / Başakşehir S. Minimak Asansörleri

Askerliğini Yapmış, tecrübeli veya tecrübesiz yetiştirilmek üzere... Avrupa yakasında ikamet eden, bitmiş binalarda asansör bakımcı yardımcısı olarak çalışacak, en az Lise mezunu iş arkadaşları aramaktayız.....

Ankara / Yenimahalle Özkaraoğlu Hidrolik Ltd. Şti.

Ev işleri, temizlik, yemek işleri ile 1 kişiye bakacak 30-40 yaş aralığında yatılı bayan..

İstanbul Anadolu / Tümü Garanti Grup

İZMİR + İSTANBUL ANADOLO +AVRUPA YAKASI İlaçlama söktörünün lideri olan firmamıza ; ACİL OLARAK İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasında ikamet eden ve ( İkamet ettiği yakayı çok iyi bilen ) evlere ve işyerlerine ilaçlama iş yapacak Bay vasıfsız elemanlar aranmaktadır. Maaş 1..

Kocaeli / Gebze Coprecı Beyaz Eşya

MEKANİK BAKIMCI Takım tezgahları kullanabilen (Universal torna ve freze,matkap) . Talaşlı imalat bilgisi olan . Kaynak bilgisi olan . Pnomatik bilgisi olan . Bakım konusunda en az 3 yıl deneyimli . Teknik resim bilgisi olan . Temel seviyede MS Office progra..

İstanbul Anadolu / Tuzla inka

Tuzlada bulunan Sektörde lider firmamız için Elektrik Bakım Elemanı aramaktayız. Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü Mezunu Ekip çalışmasına uyumlu Düzenli ve uzun süreli çalışmak isteyen Askerliğini tamamlamış Sürücü Belgesi olan Anadolu Yakasında İk..

İzmir / Gaziemir Mızraklı Araç Kiralama

Uluslararası araç kiralama hizmeti veren firmamızın İzmir Gaziemir'de bulunan Kademe Bakım Onarım şantiyesinde görevlendirilmek üzere; -Kaporta hasar ve onarım konusunda deneyimli, -Tercihen Kaporta'nın yanısıra boyada da deneyimli - Askerliğini yapmış -Tercihen Gazie..

Bursa / Nilüfer Gümüşay Grup

MAKİNE BAKIM ONARIM İŞLERİNDE YETİŞTİRİLMEK ÜZERE TERCİHEN ELEKTRİK-MAKİNE TEKNİSYENLERİ ALINACAKTIR..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Alba Klima Mekanik Ve İklimlendirme

Sanayi tipi soğutma cihazları(chiller,hassas kontrollü klima,roof-top,hijyenik klimalar,soğuk odalar,havuz nem alma v.s.) vrf sistemleri , klima santralleri , fcu , split klimalar v.s. bakım , onarım , kurulum ve devreye alma konularında servis hizmeti verecek elemanlar aranmaktadır. meslek lisesi v..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Ay Huzurevi Ve Bakımevi

İSTANBUL AVRUPA YAKASI BÜYÜKÇEKMECE GÜZELCE YÖRESİNDE E5 E 200 METRE UZAKLIKTAKİ ÖZEL AY HUZUREVİ VE YAŞLI BAKIM MERKEZİMİZE GÜLERYÜZLÜ, SABIRLI, DİSİPLİNLİ VE SÜREKLİ ÇALIŞMAYI HEDEFLEYEN, TERCİHEN LOKASYONA YAKIN İKAMET EDEN YADA KURULUŞUMUZDA KALMAK İÇİN ENGELİ BULUNMAYAN EN AZ İLKOKUL MEZUNU OLU..

ASANSÖR SEKTÖRÜNDE TECRÜBESİ OLAN, BAKIM ARIZA KONUSUNDA YETERLİ BİLGİ VE DONANIMA SAHİP ELEMANLAR ARANIYOR...