Bakım Elemanı İş İlanları

Pozisyon: Bakım Elemanı
Bursa / Osmangazi Ok Ambalaj

• Fabrika bünyesindeki makinaların bakım/onarımını yapacak, • Teknik liselerinin yada M.Y.O. mekatronik, elektrik veya endüstriyel elektronik Bölümlerinden mezun, • Elektrik bakım konusunda tecrübeli, • Ekip çalışmasına yatkın, • Askerlik görevini yapmış, • 35 y..

Metal varil üretimi yapan fabrikamız için bakım bölümümüze uzun süreli çalışmayı hedefleyen Elektrikçi arıyoruz. - Presler, boyama, parça montaj gibi aşamalardan oluşan hatlarda çıkabilecek arızaları giderebilecek. - Şalt malzeme ve tercihen PLC ile otomasyon amaçlı elektrik kuman..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Ay Huzurevi Ve Bakımevi

İSTANBUL AVRUPA YAKASI BÜYÜKÇEKMECE GÜZELCE YÖRESİNDE E5 E 200 METRE UZAKLIKTAKİ ÖZEL AY HUZUREVİ VE YAŞLI BAKIM MERKEZİMİZE GÜLERYÜZLÜ, SABIRLI, DİSİPLİNLİ VE SÜREKLİ ÇALIŞMAYI HEDEFLEYEN, TERCİHEN LOKASYONA YAKIN İKAMET EDEN YADA KURULUŞUMUZDA KALMAK İÇİN ENGELİ BULUNMAYAN EN AZ İLKOKUL MEZUNU OLU..

ÜRETİM FİRMASINDA PNÖMATİK DOLUM MAKİNALARININ BAKIM ONARIMINDA EN AZ 3 YIL DENEYİMLİ ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ ERKEK ELEMAN...

Kocaeli / İzmit Gest Mühendislik

MADENİ YAĞ DOLUM TESİSİNDE MEKANİK BAKIM, ONARIM, MONTAJ İŞLERİNDE ÇALIŞACAK, POMPA, VANA, BORU HATLARI , KONVEYORLER, DOLUM MAKİNALARI, PROSES VB. BAKIM İŞLERİNDE TECRÜBELİ, İZMİT-DERİNCE-KÖRFEZ CİVARI İKAMET EDEN, MEKANİK BAKIM MESLEKİ YETERLİLİK SERTİFİKALI VE TERCİHEN EML VEYA MYO MEZUNU VEYA TO..

Rize / Tümü Yormaz Asansör

YORMAZ ASANSÖRÜN YÜRÜTMÜŞ OLDUĞU BAKIM VE ARIZA HİZMETLERİNİN TAMAMINDA AKTİF OLARAK GÖREV ALACAK DENEYİMLİ ASANSÖR BAKIM VE ARIZA USTASI ALINACAKTIR. ASKERLİGİNİ YAPMIŞ RİZEDE İKAMET EDEN AKTİF ARAÇ KULLANAN EHLİYETLİ İŞİNİN UZMANI PERSÖNEL ALINACAKTIR..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Ertaş Mekanik

Elektrik tesisatı, yangın tesisatı, havalandırma tesisatı, elektrik pano ve otomasyon konusunda bakım ve arıza işlerinde çalışacak tecrübeli veya yetiştirilmek üzere elektrik ve mekanik teknisyenler, teknikerler, ustalar ve yardımcı çalışma arkadaşları arıyoruz...

Kocaeli / Gebze Polres Polyester Ltd. Şti.

Dış Ticaret departmanında istihdam edilmek üzere; • İyi derecede İngilizce bilen (ikinci dil tercih sebebidir.), • Ms Office programlarını çok iyi kullanabilen, • Uluslar arası pazarlar için yeni Pazar araştırmaları yapma , sunum ve satış takvimleri oluşturma konusunda dışa ..

Kocaeli / Gebze ALIŞAN LOJİSTİK A.Ş

Şirket / İş Tanımı; Araç İşletme Departmanında görev alarak; Şirketin araç filosundaki ağır vasıta araçların tamir bakım ve onarım çalışmalarını yapmak. Aranan Nitelikler; Şirketimizin Gebze Muallimköy' deki Garajında görevlendirilmek üzere; ..

İstanbul Anadolu / Kartal Uygun Oto

MAAŞ+SİGORTA+YEMEK YAĞ+FİLTRE DEĞİŞİM FİRMAMIZA USTA ARANMAKTADIR..