Bakım Elemanı İş İlanları

Pozisyon: Bakım Elemanı
Bursa / Nilüfer Plast Met Plastik Metal

Otomotiv sektörünü öncü kuruluşlarından olan firmamız bünyesinde görevlendirilmek üzere "Mekanik ve Elektrik Bakım Görörevlisi " pozisyonunda çalışacak çalışma arkadaşları arıyoruz. • 25-40 yaş aralığında, • Makina bakımı bilgisi olan • MEKANİK bakım ve ELEKTRİK Bakım yetki..

İstanbul Anadolu / Tümü H D Y Pazarlama A. Ş

* Kurumsal Ekipmanlı , Araçlı ve Çalışanlı Olanlar Tercih Edilecektir. * Kombi & Klima Ustası * Teknik Servis Elemanı * ACIL Sistemli Bir Çalışma Düzeneğiyle Çözüm Ortakları Aranmaktadır. * Sabit Maaş + Dolgun Prim Ödemesi + SSK + Gider Paylaşımı..

Konya / Tümü Rüzgar Denizcilik

Motor Bölümü Bakım Elemanı; RÜZGAR DENİZCİLİK (32 YILLIK TECRÜBE İLE) ULUSLARARASI ÇALIŞAN; YOLCU GEMİSİ, RORO GEMİSİ, KURUYÜK GEMİSİ VE TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK MOTOR BAKIM ELEMANLARI ALINACAKTIR. TÜM SOSYAL HAKLARA SAHİP SSK+PRİ..

İstanbul Anadolu / Tuzla GEMAK GEMİ İNŞAAT

Genel Nitelikler • Üniversitelerin Elektrik Mühendisliği veya Elektrik/Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun, • Gemi inşa, gemi bakım onarım sektöründe veya ağır sanayide elektrik bakım konusunda minimum 3 yıl deneyimli, • İş makinaları, vinç, imalat ekipmanları, yardımcı tes..

Ankara / Keçiören İteg Bilgisayar

özellikle masaüstü ve laptop bakım onarımında tecrübe sahibi müşteri ile ilişkisi güzel olan arkadaşlarla çalışmayı tercih ediyoruz ilginize teşekkkür ediyoruz..

Ankara / Keçiören İteg Bilgisayar

özellikle masaüstü ve laptop bakım onarımında tecrübe sahibi müşteri ile ilişkisi güzel olan arkadaşlarla çalışmayı tercih ediyoruz ilginize teşekkkür ediyoruz..

İzmir / Çiğli Norm Civata

Bağlantı elemanları alanında faaliyet gösteren, TS 16949, ISO 14001, ISO 9001:2008, Q1, EN 14399-1 CE kalite belgelerine sahip üstün kalite politikası ve geniş ürün yelpazesi ile sektöründe öncü şirketimizde aşağıdaki görev tanımı ve yetkinliklere sahip "Mekanik Bakım Elemanı" alınacaktır. • M..

İzmir / Tire Sütaş

GENEL NİTELİKLER Sektörünün lider markası Sütaş’ta, uzmanlardan oluşan ekibin bir parçası; sütün ve yaptığı işin iyiliğine inanan, sosyal sorumluluk bilinciyle çalışan bir ailenin üyesi olmak ister misiniz? İzmir Tire'de, 2016 yılının ilk yarısında faaliyete geçecek olan yeni tes..

Bursa / Tümü Kerevitaş Gıda

Türkiye'nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından; Ülker, Bizim, İçim, Alpella, Uno, Godiva, Superfresh gibi markaları bünyesinde bulunduran Yıldız Holding ailesinden Kerevitaş olarak, Bursa fabrikamızda görevlendirilmek üzere Elektrik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır. İş tanımı..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Borkan Tekstil

Parça boya firmasında deneyimli Bakım ustası aranıyor...