Bilgisayar Programcısı İş İlanları

Pozisyon: Bilgisayar Programcısı

Motosiklet ihatlat Firmamızın Başakşehir Merkezinde çalışmak üzere; internet sitesi tasarım ve takibi yapacak, PHP ve GRAFİK alandında çalışan deneyimli yazılımcı bayan personel alınacaktır. KALICI OLARAK DÜŞÜNMEKTEYİZ lütfen kalıcı olarak çalışacak arkadaşlar müracaat etsin. BAŞAKŞEHİR BÖLGES..

Malatya / Merkez Ctl

Websitesi çalışmaları için; İyi derecede HTML, CSS, PHP, JavaScript-JQuery ve MYSQL bilen. Cumartesi dahil 6 gün tam zamanlı çalışacak ekip arkadaşları aramaktayız...

İzmir / Çiğli Avantajlar Dünyası

Bilgi İşlem ve Veri Giriş Sorumlusu Genel Nitelikler Tercihen Meslek yüksek okulu veya Meslek liselerinin bilgisayar bölümlerinden mezun Windows sunucu ve işletim sistemleri ve MS Office programlarını kullanıcılara destek verecek düzeyde kullanabilen Bilgi işlem..

İzmir / Konak Sha Yazılım

Yazılım Uzmanı İstihdam Edilecektir. Aranan Nitelikler: Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun Microsoft.NET platformlarında yazılım geliştirme tecrübesine sahip C# diline hakim Web Services, OOP, SOA kod ve yazılım standartları konusunda bilgi sahibi S..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Kenan Metal Döküm

• AUTOCAD ORTA SEVİYEDE BİLEN. • OFİS PROGRAMLARINI KULLANABİLEN, • ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ. • 20 VE 30 YAŞ ARASI BAY ELEMAN ARANMAKTADIR...

Tam veya Part Time Eleman Alınacaktır. Bilgi Teknolojileri Web tabanlı yazılım projeleri geliştiren firmamızın, Karadeniz Bölge Müdürlüğünde ARGE Merkezi olan Rize Şubesinde, Kendini geliştirmek ve keyifli projelerde yer almak isteyen uzun dönem Tam veya Part time eleman alınacak..

Ankara / Etimesgut Taymek Gıda Turizm Ltd

Marketimizde Bilgi İşlem Elemanı olarak çalışacak, Her türlü kablolama, bakım arıza, internet ağ problemlerini çözebilecek, Deneyimli, ÖN MUHASEBE hakkında bilgi sahibi, Temiz, Dürüst, Çalışkan, Tercihen Etimesgut veya Batıkent tarafında ikamet eden,Bilgisay..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Biltek Seyahat Hizmetleri

SEYAHAT ACENTA ŞİRKETİMİZE WEB TASARIM VE YAZILIM KONULARINDA DENEYİMLİ BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Tise Teknoloji A. Ş

PERSONEL DEVAM KONTROL SİSTEMLERİ ÜZERİNE ÇALIŞAN FİRMAMIZDA PROGRAM DESTEĞİ VEREBİLECEK SQL BİLGİSİ OLAN KÜÇÜK ARA YAZILIMLAR LA DESTEK OLABİLECEK ÇALIŞMA ARKADAŞLARI..

Ankara / Tümü Kapitta

*OOP bilen, *REST bilen, *Frameworkların önemini kavramış, *Gerçek anlamda takım çalışması yapabilecek olan, *Alınacak destek kapsamında değerlendirileceği için 4 Yıllık bir bölümden mezuniyet şartını sağlayan, Tercihen PHP bilen, Tercihen Symfony veya Laravel vey..