Bilgisayar Programcısı İş İlanları

Pozisyon: Bilgisayar Programcısı
İstanbul Anadolu / Ataşehir GD HOLDİNG

We are looking for iOS Developer, having the following qualifications to be employed in our company for several iOS development projects: - Experience with iOS SDK, associated development tools and UI design. - Deep understanding of design patterns, object oriented programming, da..

İstanbul Anadolu / Pendik Estetikmed Saç Ekimi Ve Estetik Cerrahi

Pendik bulunan ESTETİKMED bünyesinde görevlendirilmek üzere; * Üniversitelerin veya Liselerin ilgili bölümlerinde okuyan * Bilgisayar ortamında Veri Girişi Yapabilecek * Wordpress ve SEO konusunda bilgi sahibi * Photoshop, HTML ve CSS bilen ..

Ankara / Çankaya Ncs.net Computer

INFOTEKS.C Fusion 410G Yazarkasa Pos Cihazı ve Microsoft Windows CE 6.0 R3 İşletim Sistemini bilen bu cihaz için yazılım geliştirebilecek Partime veya Fulltime Yazılım uzmanı. *Yaptığı Uygulamaları gösterebilecek, deneyimli yazılımcılar aranıyor. *Yukarıdaki özel..

İstanbul Anadolu / Ümraniye N. C. S. Bilgisayar

Bilgisayar satış ve bakım konusunda hizmet veren şirketimiz için Teknik servis elemanı alınacaktır. pc ve tablet notebook yazılım ve donanım sorunlarını bilen ve arıza tespiti yapabilen tercihen en az 1 yıl tecrubesi olan bilgisayar ve donanımlarına yatkın hı..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli En Pratik

• Yapı market sektöründe yer alan firmamızda görevlendirilmek üzere; • E-ticaret alt yapısı ve internet sitesi yönetimi konusunda tecrübeli, • E-ticaret süreçlerini yürütebilecek, • Microsoft Office programlarına hakim, • Analitik düşünebilen ve dikkati yüksek olan, • S..

Adana / Çukurova Cafe İnn

CAFEMİZDE MÜŞTERİYE YARDIMCI OLACAK ,ÇIKTI ,SLAYT,ÖDEV HAZIRLAMA,CD KOPYALAMA VE FORMAT ÇEKMESİNİ BİLEN PERSONEL ARAMAKTAYIZ....ADRESİMİZ : KENAN EVREN BULVARINDAKİ ENDER MAĞAZASININ ARKA SOKAĞINDADIR. Çalışacak elemanların Çukurova ilçesi ve yakın çevrede ikametgah etmesi terc..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Çakıl Bilgisayar

Bilgisayar satış ve bakım konusunda hizmet veren şirketimiz için - Teknik Servis Elemanı Alınacaktır. - PC veTABLET notebook yazılım ve donanım sorunlarını bilen ve arıza tespiti yapabilen - Tercihen en az 1 yıl tamir tecrübesi olan, - Bilgisayar ve donanımları konusun..

Ankara / Altındağ Altıntaş Av Balık Spo

web sitemizi yönetecek dinamik uyum sağlayabilecek, ürün giriş resimlendirme açıklama ekleyebilen , entegrasyondan anlayan , xml giriş çıkışları ve sosyal medyayı aktif kullanacak personel arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Otokod Otomasyon Ve Kodlama Sistemleri A. Ş.

Yazılım Geliştirme ekibimize katılacak ve aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşları arıyoruz. Aranan Nitelikler : • Junior veya senior seviyede .Net, C#, MSSQL, bilgisi, • Proje bazında çalışmaya ve ekip çalışmasına açık, • Aldığı işi sonuna kadar götüre..

İstanbul Anadolu / Beykoz Hks Bilişim

Beykoz Paşabahçe de bulunan firmamızda tam zamanlı çalışacak Php yazılım uzmanı ve SSL sertifika hakkında bilgi sahibi olan eleman aranmaktadır. • Wordpress ve Opencart konularında Uzman düzeyde bilgi sahibi olan, • Üst seviye CSS bilgisi ve responsive yapısına hakim olan, •..