Bilgisayar Programcısı İş İlanları

Pozisyon: Bilgisayar Programcısı

İYİ DERECEDE BİLGİSAYAR KULLANMASINI BİLEN, OFİS PROGRAMLARINA HAKİM, PHOTOSHOP KULLANMASINI BİLEN, LOGO MUHASEBE PROĞRAMINI BİLEN, EN AZ B SINIFI EHLİYETİ OLAN, E-TİCARET SİTESİ YÖNETEBİLECEK ÇALIŞMA ARKADAŞI ARIYORUZ. (LÜTFEN YUKARDAKİ ÖZELLİKLERİ SAHİP OLMAYANL..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Helezon

• Microsoft .NET platformunda en az 2 yıl yazılım geliştirme deneyimi olan, • SQL Server Database yönetimi konusunda en az 2 yıl deneyimi olan, • Sistem/Network/Domain yönetimi konusunda en az 2 yıl deneyimi olan, • Daha önce en az bir kurumsal uygulama geliştirme projesinde görev ..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Helezon

IOS Mobil Yazılım Geliştirme Uzmanı İş Tanımı Geliştirmiş olduğumuz özel yazılım projelerimizin mobil uygulamalarını hazırlamak konusunda etkin rol üstlenecek, mesleğini tutku ve heyecanla yürüten, iletişimi pozitif, takım çalışmasına yatkın, sorumluluk üstlenebilen takım arkadaş..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Helezon

Android Mobil Yazılım Geliştirme Uzmanı İş Tanımı Geliştirmiş olduğumuz özel yazılım projelerimizin mobil uygulamalarını hazırlamak konusunda etkin rol üstlenecek, mesleğini tutku ve heyecanla yürüten, iletişimi pozitif, takım çalışmasına yatkın, sorumluluk üstlenebilen takım ark..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Emir Akustik Medya

Eleman İlanını Başvurmadan Önce Dikkatle Okuyunuz : Biz Profesyonel Web Design & Web Tasarımcı Aramaktayız, Joomla Worldpress ( FRONT PAGE ) Veri Tabanlı ... Profesyonel Değilseniz Başvuruda Bulunmayınız ! WEB TASARIM ELEMANINDA ARANILAN KRİTERLER : BİLGİ VE BECERİLERİ ; ..

Kurumsal Firmamızın Genişeyen kadrosunda çalışmak üzere; Prezentabl, B sınıfı aktif araç kullanabilen, Erkek adaylarda askerlikle ilişiği bulunmayan, Aşağıdaki tanımlardan bir veya birkaçına sahip uzman çalışma arkadaşları arıyoruz. * Da..

Adana / Çukurova Cafe İnn

CAFEMİZDE MÜŞTERİYE YARDIMCI OLACAK ,ÇIKTI ,SLAYT,ÖDEV HAZIRLAMA,CD KOPYALAMA VE FORMAT ÇEKMESİNİ BİLEN PERSONEL ARAMAKTAYIZ....ADRESİMİZ : KENAN EVREN BULVARINDAKİ ENDER MAĞAZASININ ARKA SOKAĞINDADIR. Çalışacak elemanların Çukurova ilçesi ve yakın çevrede ikametgah etmesi terc..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Çakıl Bilgisayar

Bilgisayar satış ve bakım konusunda hizmet veren şirketimiz için - Teknik Servis Elemanı Alınacaktır. - PC veTABLET notebook yazılım ve donanım sorunlarını bilen ve arıza tespiti yapabilen - Tercihen en az 1 yıl tamir tecrübesi olan, - Bilgisayar ve donanımları konusun..

Gebze'ye ulaşım sorunu olmayan, C# dilinde masaüstü ve WEB uygulamaları geliştirebilecek, Tercihen Devexpress kullanmış, SQL bilgisi olan, Analitik düşünebilen, Öğrenmeye yatkın, Takım çalışmasına yatkın, Ehliyeti olan ve Otomobil kullanabilen, ..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Gazi Turizm

Şirket / İş Tanımı Seyahat ve Tatil konularında hizmet veren Gazi Turizm Seyahat Acentesi' nde 'Bilgi İşlem Sorumlusu’ pozisyonunda birlikte çalışacağımız Bay/Bayan takım arkadaşı arıyoruz. Aranan Nitelikler Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Web tabanlı uygu..