Bilgisayar Programcısı İş İlanları

Pozisyon: Bilgisayar Programcısı
İzmir / Karşıyaka Datahan Bilişim

- PHP + MYSQL + HTML + jQuery + CSS'ye hakim, - Bu dillerde yazılmış hazır yazılımları hızlıca anlayıp çözebilen ve düzenleme işlemlerini yapabilen, - Bootstrap kullanan ve Responsive tasarımlara önem veren veya web tasarım yönü de olan, - Wordpress, Drupal, Opencart, Magento vb ha..

Manisa / Turgutlu Dibeksan Ltd. Şti

Firmamız bünyesinde çalıştırılmak üzere Solidworks çizim programını iyi derecede bilen bay-bayan personel alımı yapılacaktır. Manisa ve İzmir tercihimzidir. CV' lerin mail adresimize gönderilmesini rica ederiz...

İstanbul Avrupa / Eyüp Çözüm Kalıp Ve Plastik

CNC DİK İŞLEME BÖLÜMÜMÜZE TERCİHEN AUTON ESPRİT PROGRAMINA HAKİM ÇALIŞMA TEMPOSUNA AYAK UYDURABİLECEK PLASTİK KALIBINDA TECRÜBELİ CAM PROGRAMCISI ARANIYOR BARIŞ ÖZCAN İRTİBAT 0530 311 69 75 NOLU TELEFONDAN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ. ÇÖZÜM KALIP PLASTİK VE MAKİNE SANAYİ TİCARET LTD.ŞTİ. ..

İstanbul Anadolu / Kartal Cti Muayene Ve Denetim A. Ş.

Üniversitelerin ilgili bölümünden mezun, · Benzer pozisyonda en az 2 yıl deneyimli, · Yazılım programları konusunda bilgi ve tecrübe sahibi olan, yazılımsal sorunlara çözüm bulabilen, · Network, firewall ve sunucu yapılandırma ve yönetimi konusunda deneyim s..

Ankara / Çankaya Baytok Hukuk Bürosu

Numara araştırması, Adres araştırması, toplu mektup gönderimi, arama sistemine veri yüklenmesi, gerektiğinde küçük yazılım projeleri işlemlerini gerçekleştirebilecek, programcılık geçmişi olan, ileri derecede excel kullanabilen, İş sorumluluğu alabilen çalışma arkadaşı arıyoruz...

Bilişim sektöründe faaliyet gösteriyoruz.Bakım sözleşmeli firmalarımızın server ve bilgisayar sorunlarına müdahale edip çözüm sağlayaka bilgi birikime sahip arkadaşlarla çalışmak istiyoruz.Kocaelinin darıca gebze dilovası ve gebze ilçesinde oturması tercih sebebimizdir...

İstanbul Avrupa / Şişli Erbomsan Ltd Şti

Erbomsan Ltd Şti firması olarak fotokopi makinelerı satış , Kiralama işleri ile ilgilenmekteyiz.. Ayrıca Fotokopi sarf malzemeleri toptan ve perakende satış işlerimizde bulunmakta . Bu işler ile ilgili internet sitelerini güncelleyecek , yeni internet sitesi kurabilecek , Konuya hakim ve ayrıca günl..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Sena Mimarlık

WEB TASARIM ELEMANI ARANIYOR - ACİL ( MAAŞ DOLGUN + SSK + YEMEK YOL ) WEB TASARIM ELEMANINDA ARANILAN KRİTERLER : BİLGİ VE BECERİLERİ ; Bilgi ve tecrübesi html-css-wordpress ( FRONT PAGE ) bilgisi olması tercihimizdir.Sosyal ağları bilen slaty video düzenleyebilen ve..

Ankara / Tümü Kapitta

*OOP bilen, *REST bilen, *Frameworkların önemini kavramış, *Gerçek anlamda takım çalışması yapabilecek olan, Tercihen PHP bilen, Tercihen Symfony veya Laravel veya PhalconPHP vs. bilen, Tecrübesine güvenen Yazılım Uzmanı arkadaşlar arıyoruz. (*) Olmaz..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Rüzgar Denizcilik

Kadı köydeki Ofisimizde çalışmak üzere, Bilgisayara, programcılığa ve İnternet platformuna hakim Bay veya bayan personel alınacak. İlgilenen adayların; 0507 646 8107 telefondan irtibata geçmeleri gerekmektedir...