Danışman İş İlanları

Pozisyon: Danışman

Öz Gayrimenkul Danışmanlık & Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Gayrimenkul Satış Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Öz Gayrimenkul Danışmanlık & Hizmetleri Gayrimenkul Satış Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur..

İstanbul Anadolu / Tümü Sesa Group

PENDİK ve KURTKÖY de ki SİTE Projelerimizde Hemen iş imkanı ile çalışabilecek Sertifikasız 25 BAY - 4 BAYAN Gözetim Görevlisi personelleri aranmaktadır. En az Ortaokul mezunu - 18 / 45 Yaş arası Sabıka kaydı bulunmayan - Bay / Bayan Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin..

İstanbul Anadolu / Kartal Sesa Group

PENDİK ve KURTKÖY de ki SİTE Projelerimizde Hemen iş imkanı ile çalışabilecek Sertifikasız 25 BAY - 4 BAYAN Gözetim Görevlisi personelleri aranmaktadır. En az Ortaokul mezunu - 18 / 50 Yaş arası Sabıka kaydı bulunmayan - Bay / Bayan Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin..

Ankara / Keçiören Aksa Orman Ürünleri

Şantiyemizin satış ofisinde çalışacak, emlak pazarlama tecrübesi olan iş arkadaşları arıyoruz. Maaş olarak aldığı ücretin yanı sıra aylık performansına göre prim verilecektir. Şantiyemiz Ovacık Mahallesinde olup, ulaşım kişinin kendisine aittir. 08:00-18:00 çalışma saatleri aras..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler World Security

İSTANBUL AVRUPA VE ANADOLU YAKASINDA BULUNAN ŞANTİYE, SİTE, RESİNDANCE, OKUL, HASTANE VB. GİBİ PROJELERİMİZDE GÖREV YAPACAK BAY – BAYAN GÖZETİM ELEMANLARI ARANMAKTADIR. AVRUPA YAKASI; ESENYURT VE BEYLİKDÜZÜ BÖLGESİNDE BULUNAN SİTE PROJELERİMİZDE BAY – BAYAN KİMLİKSİZ 42 KİŞİ ALINA..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Halkalı Açı Özel Öğretim Kursu

Öğrenci kayıtları için kayıt araması yapabilecek arkadaşlar alınacaktır. Günlük minimum 75 arama yapabilecek, Haftada en az 3 gün çalışabilecek, 6 saat karşılığında 35 tl verilecektir. Tercihen üniversite öğrencisi alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu VİP ONUR GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ

Zeytinburnu bölgesinde bulunan A+ Mağaza projemizde görevlendirilmek üzere 6 gün çalışma 1 gün izin sisteminde (10.00/22.00) görev yapacak çalışma arkadaşları aramaktayız. Maaş : 1.700 + Sgk. 444 1 812...

İstanbul Avrupa / Şişli VİP ONUR GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ

Şirketimizin Avrupa Yakası ( Sarıyer,Beşiktaş,Şişli,Sultangazi,Arnavutköy,Fatih,Aksaray,Eyüp,Kağıthane,Taksim,Zekeriyaköy) bölgelerinde bulunan projelerimizde görevlendirilmek üzere daha önce güvenlik sektöründe deneyimli çalışma arkadaşları aramaktayız. 444 1 812...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Tepe Servis ve Yönetim A.Ş

Merter'de bulunan İş Merkezi Projemiz için aşağıdaki niteliklere uygun "Danışma Personeli" arayışımız bulunmaktadır -Tercihen Meslek Yüksek Okulu mezunu, -Benzer pozisyonda en az 1 yıl deneyimli, -Microsoft Office programlarını ve ofis araçlarını çok iyi derecede kullanabile..

İSTANBUL - ŞİRİNEVLER DE METROBÜS YANINDA çağrı merkezi için bayan Müşteri Temsilcileri Alınacaktır. ARANAN NİTELİKLER; -Tercihen en az orta okul mezunu -Telefonda iletişim ve sunum becerilerini en etkin şekliyle kullanabilen, -Takım çalışmasına yatkın, -iletişim..