Depo Sevkiyat İş İlanları

Pozisyon: Depo Sevkiyat
İstanbul Avrupa / Avcılar Beyaz Motor Dıs Tıc

avcılar çevresınde ikamet eden ön muhasebe bilgisi olan depo da çalışacak eleman aranıyor, erkek elemanda b sınıfı ehliyet sahibi olması tercih sebebidir..

Kocaeli / Gebze Gümüşay Grup

Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Lojistik Depomuz da çalışacak; -Depo sevkiyat yükleme boşalma , -Giriş çıkışların takibi, -Malların kontrolünü yapabilecek , -Gebze,Darıca,Çayırova ,İstanbul Anadolu yakası E5 güzergahı,İzmit merkez E5 güzergahın da ikamet ed..

İzmir / Bornova TÜRK TUBORG

Genel Nitelikler • Tercihen en az lise mezunu • E sınıfı sürücü ehliyetine sahip, aktif araç kullanabilen • Tercihen SRC-4 sürücü belgesine sahip • Kalite ve başarı odaklı • Müşteri odaklı, iletişimi kuvvetli, ikna kabiliyeti yüksek • Erkek adaylar için ask..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Kiraz Mobilya

FİRMAMIZIN DEPO BÖLÜMÜNDE ÇALIŞMAK ÜZERE ELEMAN ARANMAKTADIR. MAAŞ + YEMEK + SSK + SERVİS..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Özen İplik

Esenyurt / Kıraç'ta bulunan İplik fabrikamıza Depo-Sevkiyat bölümünde çalışacak Askerliğini yapmış Sağlık problemi olmayan En az lise mezunu veya daha önce benzer pozisyonda çalışmış El terminali kullanabilen Bay Personeller aranmaktadır. ..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Panel Kabin

Genel Nitelikler: Panel Kabin Elektrik Sistemleri San. Ve Tic. Ltd. Şirketimizde görevlendirilmek üzere; •En az ilköğretim mezunu, •Tercihen Ürün Toplama,Paketleme, Yükleme konularında tecrübeli, •Tercihen Forklift Ehliyeti(G) olan •Yoğun iş temposu ve..

Kocaeli / Gebze Yöre Group

ÖĞRENİM DURUMU En az lise mezunu olmak (ticaret meslek lisesi tercih sebebidir.) DENEYİM En az 3 yıllık iş deneyime sahip olmak. ARANAN ÖZELLİKLER Malzeme taşıyacağından sağlık engeli olmayan ve tercihen depo tecrübesi olan, tertip düzene önem veren, dikka..

Ankara / Yenimahalle Ünlü Oto Yedek Parça

GENEL NİTELİKLER Depo Elemanı Tofaş, Fiat ve Alfa Romeo araç markalarında toptan ve perakende yedek parça satışı yapmakta olan firmamızın Ankara İvedik Merkez şubesinde çalışmak üzere Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır. En orta okul mezunu, Depo bölümü..

İstanbul Anadolu / Pendik Big Chefs

Big Chefs Cafe & Brasserie bünyesinde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yeni açılacak olan şubemizde görevlendirilmek üzere; En az lise mezunu, tercihen endüstri meslek lisesi mezunu Microsoft Office programlarını kullanabilen Analitik düşünme ve problem çözme y..

İstanbul Anadolu / Kartal Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..